Evin yeni misafirleri...:D:D:D

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
maşallah allah sağlıklı büyümeyi ve bol yavrular almayı naship etsin . özgür bey odam da demişsiniz sizin açınızdan sorun olmuyor mu ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hayırlı Olsun Allah daha nicelerini nasip etsin. Sağlıkla büyüsünler.

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Hilmi KURU' Alıntı:
maşallah allah sağlıklı büyümeyi ve bol yavrular almayı naship etsin . özgür bey odam da demişsiniz sizin açınızdan sorun olmuyor mu ?
hilmi bey ne gibi bi sorun acaba_???
şunu söliyebilirim küçük şeleri kafaya takmıyorum zatan sadece aksamları uyuyorum yada gıyınıyorum.Koku olayınıda havalandırıyorumm.Gece yatarken gece lambası takıyorum ötmüyolar rahatca yatıyorum..

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah bol yavrular almanız dileği ile...

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
hilmi bey ne gibi bi sorun acaba_???
şunu söliyebilirim küçük şeleri kafaya takmıyorum zatan sadece aksamları uyuyorum yada gıyınıyorum.Koku olayınıda havalandırıyorumm.Gece yatarken gece lambası takıyorum ötmüyolar rahatca yatıyorum..
özgür tüy problemi acısından ciğerlere kaçtığında sorun olabilir. bir önlem alıyormusun o açıdan sordum bende bu yüzden evdeki kuşlarımdan biraz çekiniyorum.

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Hilmi KURU' Alıntı:
özgür tüy problemi acısından ciğerlere kaçtığında sorun olabilir. bir önlem alıyormusun o açıdan sordum bende bu yüzden evdeki kuşlarımdan biraz çekiniyorum.
araştırırsan tüyün ciğere kaçması çok zor ayrıca tül örtüyorum.olursa olur yaw napıcan hobi işte:Dama sanmıyorum beni biraz öksürtüyo okadar

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
:)araştırdım tabi ama o koca tüylerden bahsetmiyorum neyse tabi senin hobin

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Hilmi KURU' Alıntı:
:)araştırdım tabi ama o koca tüylerden bahsetmiyorum neyse tabi senin hobin
bahsettiğin tüyleri biliyorum ama şöle bişi var temizlerken yemlerini değiştirirken sürekli nefes alıyosun ozamn nolucak..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
araştırırsan tüyün ciğere kaçması çok zor ayrıca tül örtüyorum.olursa olur yaw napıcan hobi işte:Dama sanmıyorum beni biraz öksürtüyo okadar
kardeş sadece tüy değil, kuşların kepekleri sen uyurken solunum sistemini zamanla bozacak ve ağır hastalık geçirebilirsin, dikkat et...