evin yeni sakini müdür=) (mehtap YILMAZ'a teşekkürler)

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
okeye dördüncümüzü MÜDÜR'le tamamladık=) bende sevincimi sizinle paylaşmak istedim.
ayrıca mehtap ablaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum huzurunuzda. bu işi gözünü para hırsı bürümüş olan insanlardan değil gerçekten severek ve hobi amaçlı olarak yaptığını gösterdi. gerek kuşu teslim aldıktan sonra telefonla sorarak, gerekse belki yanına güzel bi minik eş hediye edebileceğini söyleyerek gösterdi. çok konuşamasakta kendisini güler yüzlülüğünden çok sevdim. tekrar teşekkür ederim mehtap abla=)

yorumlarınızı ve maşAllahlarınızı esirgemeyin alkisd

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
değiştiririz behzat abi seni mi kırıcaz  smileki

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
dişi ama müdüriye olmalıydı ismi :)
Fotoğraflarda sanki dişi gibi görünmüş ceresi ama ben erkek olduğunu düşünüyorum ama tabi yanılmak biz insanlar için yanılmışta olabilirim. Özgür utandım çok güzel şeyler yazmışsın benim için çok hızlı oldu çok konuşamadık ama yine görüşürüz inşallah. Ayrıca dişiyse değiştirebilir yada yanına erkek ayarlayabiliriz nasıl istersen kardeş. Ben biraz bununla zaman geçir öyle karar ver derim.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Evet bazı resimlerinde dişi bazılarında erkek gibi görünmüş, bendede bunun gibi bir kuş var, saglikli güzel bir kuş hayrini gör kardeşim, mehtap hanımdan kus almakla çok doğru bir karar vermişsin

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Fotoğraflarda sanki dişi gibi görünmüş ceresi ama ben erkek olduğunu düşünüyorum ama tabi yanılmak biz insanlar için yanılmışta olabilirim. Özgür utandım çok güzel şeyler yazmışsın benim için çok hızlı oldu çok konuşamadık ama yine görüşürüz inşallah. Ayrıca dişiyse değiştirebilir yada yanına erkek ayarlayabiliriz nasıl istersen kardeş. Ben biraz bununla zaman geçir öyle karar ver derim.
[/quote
disiysede cok guzel :) masallah.. bazen flashla cekilmiş resimler cinsiyet olayında yanıltabilir

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
uzun uğraşlar sonucu bir çift bengal ispinozuda ben aldım ilgi ve alakanız için tşk ederim mehtap hanım behzat beyin kuşlarının soyu ankaraya yayılacak kısmetse :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Satılmış KARTAL' Alıntı:
uzun uğraşlar sonucu bir çift bengal ispinozuda ben aldım ilgi ve alakanız için tşk ederim mehtap hanım behzat beyin kuşlarının soyu ankaraya yayılacak kısmetse :)
masallah hayırlı olsun.. nadide mutasyonlar da gondercem mehtap hanıma üretsin.. destekliyorum..

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
bencede üretir diye düşünüyorum hayvan sevgisi ayrı bişey

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
:) Nasip kısmet diyelim hafta sonları temizlik işine girişince vazgeçecek gibi olsamda kararsız kalıyorum ve vazgeçemiyorum bu hobiden:)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
maşallah güzel kuş güle güle besle ve büyüt, yanlız albino ararken klasik yeşil almana şaşırdım sanırım albino fiyatları biraz tuzlu geldi sana.

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
maşallah güzel kuş güle güle besle ve büyüt, yanlız albino ararken klasik yeşil almana şaşırdım sanırım albino fiyatları biraz tuzlu geldi sana.
hem öyle oldu gökhan bey hemde sabırsızlık biraz benimki bir an önce alayım eğitimlere başlayayım dedim malum öğrenciyiz ve sınavlarım başlamak üzere yoksa bir ay yüzüne bakamayacağım müdürün :(