evit see kullanımı?

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaşlar öncelıkler herkese merhaba

cıftlerımın bazılarında bos yumurta sayısı fazla.haftda 1 defa mamalarına bugday cımlendırıyorum ve kırmızı dolmalık bıber karıstırıyorum. e vıtamnı olarak.vıtamın olarak bugune kadar supervıt kullandım hep.ama bunun yanında dönusumlu olarak evıtse de kullanmayı dusunuyorum.sorum su olacak evıt see adlı ılacı kullanan uretıcı arkadasımız varmı kullanımı nasıldır ne kadar sıklıkla verılır 1ltye ne kadar uygulamalıyım.
bılgılerınızı ve önerılerınızı almak ıstıyorum sımdıden  tesekkur edrım.
saygılar...

cengiz

Üyemiz
Adı
cengiz
Soyadı
yiyit
Size Wunder Vogel ' in Profert adlı besin takviyesini tavsiye ederim.Kullandım memnun kaldım.Buğday çimi de çok faydalı ama haftada 1 sefer vermek makbul diye düşünüyorum kuşların yağlanmaması açısından.Odanın nemi ısısı da çok önemli dikkat edin.Hayırlı üretimler

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Hüseyin Evit se sihirli değnek değil çiftlerinizin ilk yumurtaları ise bu tür olumsuzlıklar bazı çiftlerin ilk kuluçkasında olabiliyor evit seyi kullanacaksanız 1 lt ye silme olmamak çartıyla 1 çay kaşığı kullanabilirsinin

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
Hüseyin Evit se sihirli değnek değil çiftlerinizin ilk yumurtaları ise bu tür olumsuzlıklar bazı çiftlerin ilk kuluçkasında olabiliyor evit seyi kullanacaksanız 1 lt ye silme olmamak çartıyla 1 çay kaşığı kullanabilirsinin
hılmı abı cok tesekkur ederım cevabın ıcın.abı ılk kuluckasında olanlara zaten kullanmam.abı bı cıftım var en cok sevdıgım cıft  gercekten cok ıyı bakım yapmama ragmen ılk kuluckasında 6yumurta 4yavru 2.kuluckada 9 yumurta 2 yavru 3 kuluckasına gırdı abı 7 yumurta yaptı 4.yumurtanın cıkması gerekırken daha cıkan yok.ısıda ısıkda yemde mamada sorun var dıcem ama dıger cıftlerım gayet saglıklı 4-5-6 yavru buyutuyorlar.kımyasal kullanamk ıstemıyorum ama sızınde fıkırlerınızı almak ıstedm abı

mardin

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YAKOMAZ
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
+