EYLÜL AYI İLE GELEN BOLLUK VE MUTLULUK :)

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
merhaba kendi çapımda evde hobi amaçlı muhabbet besleyen biriyim , biriydim daha doğru :) sonra her beğendiğim kuşu alarak ve kendi kuşlarımın yavrularıyla 17 kuşa çıktı durum. kuşlarımı yavruyken aldığımdan sadece 1 çiftimden iki defa yavru almıştım geçen sene. yaz gelmesiylede dinlenmeye çekmiştim. ağustos son haftasında kuş ve kafes sayısının fazlalığından dolayı box a geçmek istedim ve 2. el 10 gözlü bir box aldım. ve sonuç 1 ay olmadan 6 çiftimde kuluçkada. bu eylül çok iyi geldi. :) rahat 30 yavruyu bulacak bu gidişle durum.boşta kalan son 3 dişimi de bugün yeni erkeklerle çiftledim bakalım sonu ne olacak o kadar yavruyu ( tabi ki çıkarsa ) ne yapıcam merakı ve korkusu içindeyim. lütfen maşallahları esirgemeyin. çiftlerimin görselleri aşşağıda renk renk yavrular olacak belli :)

1. çift : bugün ilk yumurtaları geldi :) en çok beklediğim çiftti.

2. çiftim emektarlar :

3. çiftim .

4. çift

5. çift

6. çiftin sadece dişi fotoğrafı var :) eşi ölünce yeni eşini çekmedim daha

bunlarda yeni eşlediklerim ve ümit bağladıklarım :)

1. çift

2. çift

3. çift

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Herkese çok teşekkürler ? işallah hayırlısı ile çıkarlar ? 2. Çiftin dişisi hem güzel hem bakıcı bir dişi. En alttaki Sırtı dönük dişi de onun yavrusu ve aynı renge sahip. Biraz ürkek olduğundan pek poz vermiyor ?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
1. Bolumde  ıkıncı ve  besıncı cıfte
2. Bolumde ıse yanı ümit ettıklerınızde  ucuncı cıfte ayrıca masaAllah....
Uretım fazlası kuslarıda eger dernek uyesı ve bılezıgınız var ıse petshoplara satabılır bu parayla ustune bıraz daha katıp show jumbo katagorısıne yavas yavas gecebılırsınız..
Veya mahalle cocuklarını sevındırmek adına onlara bu sevgıyı ve bır canlıya bakabılme sorumluluk yukleme gudusunu asılamak ıcın verebılırsınız.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Karahan UZUN.' Alıntı:
1. Bolumde  ıkıncı ve  besıncı cıfte
2. Bolumde ıse yanı ümit ettıklerınızde  ucuncı cıfte ayrıca masaAllah....
Uretım fazlası kuslarıda eger dernek uyesı ve bılezıgınız var ıse petshoplara satabılır bu parayla ustune bıraz daha katıp show jumbo katagorısıne yavas yavas gecebılırsınız..
Veya mahalle cocuklarını sevındırmek adına onlara bu sevgıyı ve bır canlıya bakabılme sorumluluk yukleme gudusunu asılamak ıcın verebılırsınız.

karahan bey teşekkürler :) günümüz çocukları tabletlerinden ayrılmadıkları için pek güvenmiyorum ona kalkışmam. petshop olayı ise bana göre değil belki başka üreticilerden kan değişimi yaparım yada bu platformdan satarım. dernek üyesi ve kayıtlı değilim. ev hobicisiyim bu durum biraz beni aştı :)

mts.42

Takipçi Üyemiz
Maşşallah hepsine Ercan bey gönlünüzün coşkusunu hissetmemek mümkün değil umarım hep böyle devam eder :) Allah gönlünüze göre versin herkesin selamlar

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Mahmut TAŞ' Alıntı:
Maşşallah hepsine Ercan bey gönlünüzün coşkusunu hissetmemek mümkün değil umarım hep böyle devam eder :) Allah gönlünüze göre versin herkesin selamlar

mahmut bey evet bir ev hobicisi olarak çok oldu galiba :) gerçekten güzel bir heyecan ve merak var sonuçta nasıl yavrular çıkacak ne olacak diye :)

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Mehmet UYAR' Alıntı:
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın, hayırlı, bol, bereketli üretimler olsun inşaAllah :)

mehmet bey çok sağolun :) bundan sonra daha ciddi bakmaya başladım yalnız üretim olayına. gelen yavrulardan kan yapıp devam etsem mi diyorum.