Falow

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Sayın Günay DÖNMEZ' e verdiği bilgi için teşekkürler.

Arkadaşlar elimde 1 tane var bu renkte çıktı 5 aylık kırmızı gözlü rengi çok değişik ışıkta bi silik kahve bazen çok açıl sarı gölge bazende çok açık yeşile dönüyor yani bir günde ışığın açısına göre farklı renklere bürünüyor.

Maşallahlarınızı beklerim. Saygılar...

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
abi maşallahı var kuşların ben 5 aydır bi çift holandayı çiftleştirip yavrusu aladım bun ları gördüm inan gönülden tebrik ediyorum seni ve dua etmeni istiyorum bizlerede inşallah.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
fallow kuşların benim gönlümde apayrı bir yeri var...bendeki çiftlerden az da olsa fallow yavru çıkıyor ama bizim buralarda değeri yok...normal bir kuşmuş gibi satılıp gidiyorlar.

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
fallow kuşların benim gönlümde apayrı bir yeri var...bendeki çiftlerden az da olsa fallow yavru çıkıyor ama bizim buralarda değeri yok...normal bir kuşmuş gibi satılıp gidiyorlar.
Günay bey rainbowla eşe attım yumurta geldi. Ne çıkar tahmin yürütsek Allah bilir gerçi sohbet anlamında meraken soruyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yalçın KASIM' Alıntı:
Günay bey rainbowla eşe attım yumurta geldi. Ne çıkar tahmin yürütsek Allah bilir gerçi sohbet anlamında meraken soruyorum.
rainbow ve fallow gelir, onun dışında her iki kuşun kanında ne varsa onlardan da gelir...örneğin rainbowun annesi düz mavi ise, düz mavi yavrular da çıkabilir. Ama herzaman rainbow ve fallow ayni anda çıkacak diye birşey yok. Bazen 4-5 yavrudan sadece biri fallow olup diğerleri erkek ve dişinin kanında mevcut olanlardan da çıkabilir. Bazen de sadece rainbow gelebilir...yani sürprizlere hazırlıklı ol derim.

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
rainbow ve fallow gelir, onun dışında her iki kuşun kanında ne varsa onlardan da gelir...örneğin rainbowun annesi düz mavi ise, düz mavi yavrular da çıkabilir. Ama herzaman rainbow ve fallow ayni anda çıkacak diye birşey yok. Bazen 4-5 yavrudan sadece biri fallow olup diğerleri erkek ve dişinin kanında mevcut olanlardan da çıkabilir. Bazen de sadece rainbow gelebilir...yani sürprizlere hazırlıklı ol derim.
Hayırlısı diyelim o zaman üstadım...