FARENİN SONU

nuse14

Uzman Üyemiz
sagolun  arkadaşlar  bir  aydır  neler  çektim  sonunda  yakaladım  ve  şuan  çok  rahatladım 

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Ben de tarla faresinden sıkıntılıyım.Hergün iki tane üç tane öldür öldür bitmiyorlar.Yok mu  deneyimli fikir sahibi meslektaşlar?????

nuse14

Uzman Üyemiz
sagolun  arkadaşlar  çok  şükür  kurtuldum

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
Ali bey fareniz ishalmiydi yoksa hava akımındamı kalmıştı yoksa çokmu zayıftı :) :) :)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Gürcan Tataş' Alıntı:
Ben de tarla faresinden sıkıntılıyım.Hergün iki tane üç tane öldür öldür bitmiyorlar.Yok mu  deneyimli fikir sahibi meslektaşlar?????
Ben sana kimsenin bilmediği bir yöntemi hemde zahmetsiz bir yöntemi izah edicem iyice dinle

Önce "bir adet fıçı ve bir iki kapan alacaksın  daha sonra" fareleri canlı yakalayıp fıçıya atacaksın
Bunu birkaç kez tekrarlayacaksın fareler açlıktan birbirlerini yiyecekler

İçlerinde birtanesi hayatta kalacak hemcinslerini yiye yiye tadını alıp irileşen fareyi tekrar dışarı salacaksın

"Bu fare dışardaki tüm fareleri yiyerek yok edecek"

Bunu anadolunun köylerinde insanların ahırına ve samanlığına dadanan fareler için yaparlarmış

Mesut001

Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
ŞİMŞEK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ben sana kimsenin bilmediği bir yöntemi hemde zahmetsiz bir yöntemi izah edicem iyice dinle

Önce "bir adet fıçı ve bir iki kapan alacaksın  daha sonra" fareleri canlı yakalayıp fıçıya atacaksın
Bunu birkaç kez tekrarlayacaksın fareler açlıktan birbirlerini yiyecekler

İçlerinde birtanesi hayatta kalacak hemcinslerini yiye yiye tadını alıp irileşen fareyi tekrar dışarı salacaksın

"Bu fare dışardaki tüm fareleri yiyerek yok edecek"

Bunu anadolunun köylerinde insanların ahırına ve samanlığına dadanan fareler için yaparlarmış
Çok ilginçmiş Selahattin abi.

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Gürcan Tataş' Alıntı:
Gürcan bey kenar ve köşelere FAMARİN TOZ alıp serpiştirin.İllaki üzerinden geçeceklerdir,ve yuvalarına gidince ayakları kaşınmaya başlayacak onlarda aile dayanışması olarak ayaklarını yalıyarak kaşıntıyı gidermeye çalışacaklar,
Sonuç; TOPLU ÖLÜM.
Saygılar.

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Acıdım Fareye Tam bir Katliam olmuş Şaka şaka Bende yakalamıştım ama ben 2. kattan aşağı attım sıplayarak kanguru gibi gittiğine ilk defa şahit olddum farenin : :D

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Hakkı Rahmetine Kavuşmuş:)