Farklı Fikirler Arıyorum ..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
İyi akşamlar...
Formda ki güzel insanlar 2li box kafes yapmayı düşünüyorum forumda araştırmalar yaptım ve yptığım araştırmalarda güzel kafesler gördüm ve daha önceden kendisinin yapmış olduğu 2 li veya 3 lü box kafesi ni yapılışını fotograflayan var mı  ? Ölçülerini kullandığı malzemeyi tam tesisatlı buraya yazabilir mi anlatabildim mi bilmiyorum ama yardım eder misiniz bu konuda ? 2 li veya 3lü box yuvalıklı ölçüleri falan herşeyiyle tam yazabilirmisiniz:D :D :D :D :D iyi forumlar :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
konuyu 27 kişi okumuş ve 1 cevap bile yok teşekkürler acaba ben mi anlatamadım.. ?????

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
konuyu 27 kişi okumuş ve 1 cevap bile yok teşekkürler acaba ben mi anlatamadım.. ?????
:) hemen tedirgin olma belkide okuyanların hiçbiri yapmamıştır box kafes yapanlarda foruma girmemiştir belki yapmayı düşünenlerde okumuş olabilir olumlu ol ;)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
:) hemen tedirgin olma belkide okuyanların hiçbiri yapmamıştır box kafes yapanlarda foruma girmemiştir belki yapmayı düşünenlerde okumuş olabilir olumlu ol ;)
Esasında her zaman olumluyumdur da hiç cevap gelmememsi insanı üzüyo.. vee tereddüte düşürüyorr.  acaba nasıl yapsam dye kendim dün biraz bişiler çizdim fakat ölçüleri önemli..

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
sen iyi anlatmisin kardes  , forumda o kadar gereksiz insan varki sorma kac gundur kusum hasta diyorum kımse cvp yazmadi  insanlar ancak kus alir kus satar

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Hüseyin ÖZTUNÇ.' Alıntı:
sen iyi anlatmisin kardes  , forumda o kadar gereksiz insan varki sorma kac gundur kusum hasta diyorum kımse cvp yazmadi  insanlar ancak kus alir kus satar
haklısın usta eskiden sanki böyle değildi ama şimdileri farklı ....

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Elimden geldiği halde ve hatta yaptığım halde kimseden yardım almadım box yaparken.Sadece hayvanlar bu şekilde rahat eder dediğim ve içimin rahat ettiği ölçülerde tasarlayıp çizdim ve parçaları kestirdim.
  Bu hesabı sizinde çok rahat yapabileceğinize inanıyorum.
Bekir kardeşiminde dediği gibi yapan arkadaş denk gelmemiştir.(artık denk geldi)
Fakat kimse size şukadar cm kes bundan böyle kes diye tarif vereceğini sanmıyorum,gizli olduğu için değil ama böle yani bence.
  Biraz gayret edip kendi içinizin rahat ettiği-heh kuşlarım bu büyüklükte rahat ederler dediğin ölçüleri hesaplayıp çıkarmanızı öneririm evde kuş besleyen biri olarak.

Saygılar.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mustafa KARAKAYA' Alıntı:
Elimden geldiği halde ve hatta yaptığım halde kimseden yardım almadım box yaparken.Sadece hayvanlar bu şekilde rahat eder dediğim ve içimin rahat ettiği ölçülerde tasarlayıp çizdim ve parçaları kestirdim.
  Bu hesabı sizinde çok rahat yapabileceğinize inanıyorum.
Bekir kardeşiminde dediği gibi yapan arkadaş denk gelmemiştir.(artık denk geldi)
Fakat kimse size şukadar cm kes bundan böyle kes diye tarif vereceğini sanmıyorum,gizli olduğu için değil ama böle yani bence.
  Biraz gayret edip kendi içinizin rahat ettiği-heh kuşlarım bu büyüklükte rahat ederler dediğin ölçüleri hesaplayıp çıkarmanızı öneririm evde kuş besleyen biri olarak.

Saygılar.
Teşekkürler abi işte böyle fikirlere açığım ben Yükseklik 40 cm en 40 hesini 40 ar cm düsünüyorum altlı üstlü 2 göz yapıcam şimdilik ...Yapabilirseem..  Ayreten teşekkür ederim..

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Hüseyin ÖZTUNÇ.' Alıntı:

Abicim yanlıs anlamada o kadar gereksız ınsan var demısınız kusunuz hastaysa vetenıere goturun tedavısı bılen olsa cevap yazarlardı onlarda senın gıbı bılmıyor olabılır

şerafettin sarı

Yeni Üyemiz
Adı
Şerafettin
Soyadı
SARI
BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA NASIL YAPACAĞIMA KARAR VERMEDİM HALA PROJE AŞAMASINDA ÖNEMLİ OLAN İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE ÖN TELİ TEMİN ETMEK SANIRIM SİZE KOLAY GELSİN BAŞARILAR

engink

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
köprülü
Şerafettin SARI' Alıntı:
BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA NASIL YAPACAĞIMA KARAR VERMEDİM HALA PROJE AŞAMASINDA ÖNEMLİ OLAN İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE ÖN TELİ TEMİN ETMEK SANIRIM SİZE KOLAY GELSİN BAŞARILAR
Orası en kolay kısmı aslında :) istediğiniz ölçü ve hatta kapının yemliğin dahi yerini belirleyip sipariş verebiliyorsunuz...
Ben kanaryalarım için ölçü ve dizaynı kendim çizerek izmir de yaptırmıştım.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Benim kendi yaptığım box mesala belçika tipi yuvalıklardan ordan çıkarılıp temizlenebiliyor, alt tava da çıkarılıyor telde hazır 60 ya da 65 lik olması lazım gayetde kullanışlı ve geniş olmuştu. Şu anda üretimhaneme geçtiğim için aydın içi bunu satabilirimde boş durumda kullanmıyorum çünkü.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
Benim kendi yaptığım box mesala belçika tipi yuvalıklardan ordan çıkarılıp temizlenebiliyor, alt tava da çıkarılıyor telde hazır 60 ya da 65 lik olması lazım gayetde kullanışlı ve geniş olmuştu. Şu anda üretimhaneme geçtiğim için aydın içi bunu satabilirimde boş durumda kullanmıyorum çünkü.
Mustafa abi Çok beğendim çok güzel olmuş.. :) Bende inş. bugün kesip biçmeye baslıyacagım tahtalarımı :D :D

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
hayırlısı olsun bakalım kendi yaptığın emeğin olan her zaman bir başka olur keyif verir haz verir insana o yüzden şimdiden başarılar dilerim...bitirdiğinde fotolarını bekleriz...
bir kaç fotoda kullandığım dönemlerden buldum fikir olur 12 w lık gün ışığı led aydınlatma  ;)

şerafettin sarı

Yeni Üyemiz
Adı
Şerafettin
Soyadı
SARI
Engin KÖPRÜLÜ' Alıntı:
Orası en kolay kısmı aslında :) istediğiniz ölçü ve hatta kapının yemliğin dahi yerini belirleyip sipariş verebiliyorsunuz...
Ben kanaryalarım için ölçü ve dizaynı kendim çizerek izmir de yaptırmıştım.
ön teli siparış verebileceğimiz yerleri yazabilirmisiniz link leri olursa daha iyi olur şimdiden teşekküler

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Forumda bende paylasmistim yaptigim boxu.forumda arais olsaydiniz mutlaka bulurdunuz.ayrica on tel ve tava icinde bir cok site var.forumda kisa bir arastirma sonucu bir cok seyi bulabilirsiniz.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
hayırlısı olsun bakalım kendi yaptığın emeğin olan her zaman bir başka olur keyif verir haz verir insana o yüzden şimdiden başarılar dilerim...bitirdiğinde fotolarını bekleriz...
bir kaç fotoda kullandığım dönemlerden buldum fikir olur 12 w lık gün ışığı led aydınlatma  ;)

mustafa abi kafesler çok temiz çok güzel olmuş aydınlatmaları nerden temin ettin abi. ve bugün kafesin iskeletini yaptım üst,alt sağ ve sol taraflarını dolap gibi monte ettim :) :) akşam geç saate kaldıgım için fazla bişi yapamdım bugun sadece bu kadar yapabildim .. ama yarın orta bölümlerin falan ayarlıyacagım .. Resim imkanım olmadıgı içi daha sonraları ekleyeceğim resimleri :)

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
mustafa abi kafesler çok temiz çok güzel olmuş aydınlatmaları nerden temin ettin abi. ve bugün kafesin iskeletini yaptım üst,alt sağ ve sol taraflarını dolap gibi monte ettim :) :) akşam geç saate kaldıgım için fazla bişi yapamdım bugun sadece bu kadar yapabildim .. ama yarın orta bölümlerin falan ayarlıyacagım .. Resim imkanım olmadıgı içi daha sonraları ekleyeceğim resimleri :)
Şerafettin SARI' Alıntı:
ön teli siparış verebileceğimiz yerleri yazabilirmisiniz link leri olursa daha iyi olur şimdiden teşekküler
öntel için benimde kafeslerimi yaptırdığım seba kafes- istanbul ve naturbird - izmir firmaları yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Işıklandırmada led aydınlatma bütün yapı marketlerde ve toptan elektrik malzemesi satan yerlerde mevcut ama önce box sonra aydınlatma ne de olsao olur  ;)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
öntel için benimde kafeslerimi yaptırdığım seba kafes- istanbul ve naturbird - izmir firmaları yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Işıklandırmada led aydınlatma bütün yapı marketlerde ve toptan elektrik malzemesi satan yerlerde mevcut ama önce box sonra aydınlatma ne de olsao olur  ;)
Aynen abi bn öntellleri tavaları ve hatta sulukları yemlikleri follukları bile yiğit kafesçilikten almayı düşünyorum abi İzmir yiğit kafesçilik hem ayvalığa çok uzak değil kısa zamanda gelir diye düşünüyorum .. :)

kirmiz mustafa

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kırmız
biraz fazla olsun dersen benim yaptıgımida yapabilirsin bit pazarindan bir tane eski vitrin bulman yeterli url=http://hizliresim.com/0VjZX8