Federasyon Başkanımız Sayın Yılmaz ÇAKMAK Genel Kurul Mesajı

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Kıvrık Gagalılar Derneğiminizin Sitesinde Federasyon Başkanımız Sayın Yılmaz ÇAKMAK'ın Yapmış Olduğu Duyuru;

YUKARIDA AÇIK İSMİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ Avustralya Şampiyonası ve WBO genel kurulunu yapmak için Ülkemizin tanıtımı ve muhabbet kuşunun anavatanını çıplak gözle görmek için Mali Sekreterimiz Rafet TANIŞ, Tercümanımız Fatma TANIŞ ile beraber Avustralya'da bulunmaktayız. Burada Bulunduğumuz süre içerisinde birinci amacımız olan ülkemizi tanıtmayı en iyi şekilde yerine getirdik Ülkemizde bu etkinliğin yapıldığını herkese anlattık bu sebepten ötürü 2014 Ağustos ayının ilk haftaları Türkiye'de yapılacak Muhabbet kuşu Şovuna tüm delegasyonu davet ettik ve geleceklerine dair söz aldık. Bu sebeptendir ki şu anda ülkemizde kurulmakta olan Bu kulübün önemi ve varlığı bir kat daha arttı hepimize çok büyük görevler düşüyor. bu görevleri hep beraber layıkı ile başaracağımıza yürekten inanıyorum. Ben ve TKKKF Yönetim kurulumuz olarak üç yıldır sadece kendi imkanlarımız ile ülkemizi tanıtmaktan, Ülkemizde Pozütür kanaryanın, renk kuşlarının, Egzotik. Muhabbbet kuşlar ve papağanlar ı ile birlikte Ötüm kanaryası olan Malinua ve Harz roller in olduğunu dünyanın bir ucuna kadar herkese anlattık ve ömrümüz olduğu sürece Bayrağımızı Dünyanın her noktasında hep beraber dalgalandıracağımıza yürekten inanıyorum. Avustralya da Muhabbet kuşlarının anavatanında bulunmam vesilesi ile 5 Haziranda yapılacak olan "KIVRIK GAGALILAR KULÜBÜ" Genel kurulunun hayırlı olmasını canı gönülden tebrik ederim.

Ülkemiz kuşçuluğunda çok önemli bir misyonu üstlenecek olan bu kulüp genel kuruluna malesef önceden planlanmış ve Kayseride yapılacak olan bir toplantıya katılacağım dan dolayı aranızda bulunamayacağım. Yeni oluşturulacak Yönetim kuruluna şimdiden Başarılar dilerim.. Allaha emanet olunuz.!!!

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
BAYRAĞIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE DÜNYAYA TANITMA ÇABALARINDAN DOLAYI BİZİDE YANLIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN
FEDERASYON BAŞKANIMIZ SAYIN YILMAZ ÇAKMAK ABİMİZE KIVRIK GAGALILAR DERNEĞİ OLARAK ARKADAŞLARIMIZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
BAYRAĞIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE DÜNYAYA TANITMA ÇABALARINDAN DOLAYI BİZİDE YANLIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN
FEDERASYON BAŞKANIMIZ SAYIN YILMAZ ÇAKMAK ABİMİZE KIVRIK GAGALILAR DERNEĞİ OLARAK ARKADAŞLARIMIZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
+1000000000000000000000

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ağustos 2014 TÜRKİYE..  Emeği geçen tüm büyüklerime Saygılar, Teşekkürler..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Öncelikle Federasyon başkanımız Sayın Yılmaz Çakmak abi size ve bu camiada emekleri olan tüm abilerime , arkadaşlarıma ve kardeşlerime çok teşekkür eder saygılar sunarım...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Öncelikle Yüce Allah(c.c.)ın izniyle sonrada bu dava gönül v-erenler'le çok güzel işler başaracağız İnşallah...
Sayın Federasyon Başkanımız Yılmaz ÇAKMAK'a , Gönüller Sultanı Rafet TANIŞ'a ve Saygıdeğer Kızı Fatma TANIŞ'a çok çok teşekkürler ediyorum.
Ulu önderimiz ATATÜRK İstikbal Göklerdedir derken bence bizi kastetmişti....

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Bilal ERDEM' Alıntı:
Öncelikle Yüce Allah(c.c.)ın izniyle sonrada bu dava gönül v-erenler'le çok güzel işler başaracağız İnşallah...
Sayın Federasyon Başkanımız Yılmaz ÇAKMAK'a , Gönüller Sultanı Rafet TANIŞ'a ve Saygıdeğer Kızı Fatma TANIŞ'a çok çok teşekkürler ediyorum.
Ulu önderimiz ATATÜRK İstikbal Göklerdedir derken bence bizi kastetmişti....
Hakkımızda hayırlısı,çok sevindirici haberler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Tüm Federasyon yetkililerimize üstün çabalarından dolayı teşekkür ederim.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ

Rafet TANIŞ

Üyemiz
Adı
Rafet
Soyadı
TANIŞ
Federasyon başkanımız Yılmaz ÇAKMAK Ağabeyimiz Dernek üyelik evraklarını Tarafıma teslim etmiştir.  "KIVRIK GAGALILAR DERNEĞİMİZ"  ve camiamıza hayırlı olsun.....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
RAFET ABİ BU GÜZEL HABER
BAŞKANIMIZA BİZLERE DEĞER VERDİĞİ,DERNEĞİMİZE ÜYELİĞİNDEN VE CAMİAMIZA KATKILARINDAN DOLAYI
ARKADAŞLARIMIN ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
bye_kiss

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Rafet TANIŞ' Alıntı:
Federasyon başkanımız Yılmaz ÇAKMAK Ağabeyimiz Dernek üyelik evraklarını Tarafıma teslim etmiştir.  "KIVRIK GAGALILAR DERNEĞİMİZ"  ve camiamıza hayırlı olsun.....
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea