FEDERASYON ÜYELİĞİMİZİN HAKKINI VERMEK İÇİN!!!!!!!

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Arkadaşlar Federasyon üyeliğimize yakışır biçim de kuşlar çıkarmak ve TÜRKİYEMİZ'i en iyi şekil de temsil etmek için artık daha istikrarlı ve düzenli yavruları yarışmalara hazırlayıp.Daha iyi ırklar ile üretime devam etmeliyiz ki Vatanımızın bu konuda da iddalı olduğunu ispatlamak adına herkese bol ve iyi yavrular.....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Arkadaşlar Federasyon üyeliğimize yakışır biçim de kuşlar çıkarmak ve TÜRKİYEMİZ'i en iyi şekil de temsil etmek için artık daha istikrarlı ve düzenli yavruları yarışmalara hazırlayıp.Daha iyi ırklar ile üretime devam etmeliyiz ki Vatanımızın bu konuda da iddalı olduğunu ispatlamak adına herkese bol ve iyi yavrular.....
Hadi hayırlısı bakalım...Temmuzdaki yarışma için ilk kuşlar senden bekliyoruz, açtıgın topik yazıda kalmasın yalnız...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Peki Yahya bey sizi mi kıracam?İlk yarışmayı kuşlarım sizin adınıza bile yarışabilir.....

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Peki Yahya bey sizi mi kıracam?İlk yarışmayı kuşlarım sizin adınıza bile yarışabilir.....
Tabi ki siz de haklısınız.Kuşları hakkın da bilgiye sahip olmadığınız bir vatandaş.Resim konusun da çok hassasım.Daha önce Balık üretimi yapar iken bir kaç kez (denemiş ve tastiklenmiş bir olay) yavruların anne ya da babalarının resimlerini ekledim.Hangi anne ya da babanın resmi mevcut ise onu kaybettim.Kem gözlere karşı resim yayınlamak beni halen düşündürmek de.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Bu işlerin yenilikle eskilikle benim kanımca alakası yok.Böyle bir siteden bilgi toplayıp uygulamaya koyduğunuz da arkası inanın çorap söküğü gibi gelir.
Benim Cenabı Allah dan tek temennim ve duam beni hep iyi insanlar ile tanıştırması yönün de.Birde iyi dostluklar ve tavsiyeleri ile inanın çok çok güzel olacaktır.
Üretim işine girdiğim de ve tüm arkadaşlarım da onaylar zanlımca öğrendiğim her kümesin doğrusu kendi doğrusu en önemlisi de bu.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Derneğimiz yarışmalarda elbette farklılığını belli edecektir bu kadar tecrübeli arkadaşın bir arada bulunduğu bilgilerin paylaşıldığı başka dernek sanırım yoktur

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Bu işlerin yenilikle eskilikle benim kanımca alakası yok.Böyle bir siteden bilgi toplayıp uygulamaya koyduğunuz da arkası inanın çorap söküğü gibi gelir.
Benim Cenabı Allah dan tek temennim ve duam beni hep iyi insanlar ile tanıştırması yönün de.Birde iyi dostluklar ve tavsiyeleri ile inanın çok çok güzel olacaktır.
Üretim işine girdiğim de ve tüm arkadaşlarım da onaylar zanlımca öğrendiğim her kümesin doğrusu kendi doğrusu en önemlisi de bu.
AYNEN ARTI 10000

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Süleyman bey'in de değindiği gibi.Hatta bence az bile yazmış.Bence Muhabbet kuşu üzerine TÜRKİYE'miz de bizim siteden daha büyük ve kapsamlı bir site ben görmedim ve duymadım.Cenabı Allah yüzümüzü hep ak tutar ve bu bayrağı her daim taşıma şerefine nail eder inşallah....

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
Süleyman bey'in de değindiği gibi.Hatta bence az bile yazmış.Bence Muhabbet kuşu üzerine TÜRKİYE'miz de bizim siteden daha büyük ve kapsamlı bir site ben görmedim ve duymadım.Cenabı Allah yüzümüzü hep ak tutar ve bu bayrağı her daim taşıma şerefine nail eder inşallah....besici arkadaşları ALLAH UTANDIRMASIN ...        (AMİN)