Fenerbahceye tebrik

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
eee rakip galatasaray olunca galibiyet kaçınılmaz oluyor. herkese nasib olmaz Fenerbahçeyi canlı seyretmek, galatasaralılar çok şanslı

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Konu kapatılırsa hoş olur,siyasi konular nasıl kapatılıyorsa futbol konularıda kapatılmalı.Hassas konudur futbol kalp kırılır.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
dün akşam galatasaray izlendi arkadaşlar yanlış olmasın sadece fazla gol atan puan alıyor o kadar

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
bır beşiktaşlı olarak gs yı oyunundan dolayı fb yı skordan dolayı tebrık ederım en azından sıkılmadan futbol ızledım

besıktaş maclarını seyrederken tv karsısında resmen uyuyorum mac baslıyor 15 dk seyredıyorum uyuya dalıyorum bı uyanıyorum 77 ncı dk oynanıyor :)

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
galatasaraylıyım ama o kadar gol kaçırmamıza karşın bu maçı kaybetmeyi hakettik

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
(Bu konu tartışma çıkarabilir.)
Bir GS taraftar olarak izlemekten en zevk aldığım maçtı diyebilirim.Sonuçta onlar biz izleyiciler için varlar.Bizler bilinçli insanlar olduktan sonra hiçbir sorun çıkmaz.Tüm FB lileri tebrik ederim.
Playoff olmasaydı şampiyonluk turunu kadıköyde atmıştık ama nasip ikncisine imiş :)

halitsenocak

Üyemiz
Adı
halit
Soyadı
şenocak
Kimse terbiyesini bozmadiktan sonra neden tartisma ciksinki,fb siz gs gs siz fb siradan bir ligten oteye gecmez.