M MURAT_ Uzman Üyemiz Katılım 21 Kas 2010 Mesajlar 393 Konum istanbul Adı murat Soyadı aşkın 26 Kas 2011 #21 Cihan AYTAN' Alıntı: BUGÜN ÇALIŞTIĞIM İÇİN GİDEMEDİM AMA YARIN İNŞALLAH ORADAYIM rotfl +1 Genişletmek için tıkla ...
Cihan AYTAN' Alıntı: BUGÜN ÇALIŞTIĞIM İÇİN GİDEMEDİM AMA YARIN İNŞALLAH ORADAYIM rotfl +1 Genişletmek için tıkla ...
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 26 Kas 2011 #22 Serkan KUCCUK' Alıntı: Bana kuşlar soyledı bır selahattın abı vardı lup lup yedı maşallah dedıler bend eyesin selahattın abımıze yakışır dedım bugunde lokumlar dıbe vurdu galıba Genişletmek için tıkla ... Kafanı yorma serkan 20 kg lokum aldım 10 kg halen duruyor sanada yeter banada
Serkan KUCCUK' Alıntı: Bana kuşlar soyledı bır selahattın abı vardı lup lup yedı maşallah dedıler bend eyesin selahattın abımıze yakışır dedım bugunde lokumlar dıbe vurdu galıba Genişletmek için tıkla ... Kafanı yorma serkan 20 kg lokum aldım 10 kg halen duruyor sanada yeter banada
B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 27 Kas 2011 #23 Sezgin ANIL' Alıntı: Emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ...