Feshanede bizleri yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza Sonsuz teşekkürler

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Selahattın abı organızasyon gercekten cok guzeldı,bu arada hedıyelerınde tam zamanında denk geldı herbırıne ayrı ayrı ıhtıyacım vardı yenı kurdugum uretımhanemde,özellıkle yuva kartları on numara

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
hüseyin yıldırım' Alıntı:
Abi standında çok güzeldi. ama misafirperverligin ve güler yüzün daha güzeldi. seninle tanıştığıma çok memnunum.
Hüseyin en fazla görmeyi istediğim arkadaşlar biriside sendin biliyorsun
Seni alnından öpmeye kendi kendime söz vermiştim en fazla sözüm yerine geldiği için mutluyum
Sizlerde masamıza ve bizlere değer verip kuşlarınızı standımızda sergilediğiniz için Sana,Şahin Güngöre,Zeki Mülayime ve Kamil Sargına ayrıca teşekkürler

turgay35

Yeni Üyemiz
Adı
TURGAY
Soyadı
AYDIN
kıskandım abi izmirdede böyle organizasyon olsa çok güzel olur. ayrıca yuva kartlarından ihtiyacım vardı ve çok merak etmiştim maleseff uzak olduğu içinn meraklanmaya devam...

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
selahattin abi muhammed'in çalışma ücretini nasıl halledeceğiz.benden çok senin yanında durdu. ;D

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Selahattin abi çok güzel gurur verici bi ortamdı ayrıca bu ortamı sağladığınız için öncelikle sana ve sana yardımcı olan tüm sevgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum 

(cemal tanış) kardeşimede ayrıca teşekkürümü sunuyorum ihtiyaçlarım konusunda bana çok yardımcı oldu sağolsun...