Feshanede Ki Yerimiz.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Aynen yılmaz abi :) Birde hatırlarsan geçen pazarda konuşurken yeni kafes yaptıracağımı söylemiştim ;) Şimdi kafeslerin içlerini feshaneden doldurmayı planlıyorum  ;D

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Feshane şenliklerine giden arkadaşlar gidemeyenler için güzel fotoğraf kareleri yakalar ve eklerse bizde en azından bu keyfi ve şenlikteki güzellikleri fotoğraflardan izleyerek yaşarız. Katılabilecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Oğuz Deniz' Alıntı:
Aynen yılmaz abi :) Birde hatırlarsan geçen pazarda konuşurken yeni kafes yaptıracağımı söylemiştim ;) Şimdi kafeslerin içlerini feshaneden doldurmayı planlıyorum  ;D
    Oğuz kardeş, Tekrar Hayırlı Olsun..
    Herşeyimiz var fakat, Bende tutamıyorum kendimi muhakkak satın alıyorum yeni malzemeler..

Manituya

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Uygur
Ben her sene oldugu gibi yine orda olcam sizlerlede görüşüp yüz yüze tanışmak isterim saygılarımla

mustafakorkmaz

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ürkmez
yarışma 27-28 kasım tarih doğrudur.heralde başka yazı yazan olmamış .tarih yakınladıda.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Mehmet Yorulmaz' Alıntı:
Feshane şenliklerine giden arkadaşlar gidemeyenler için güzel fotoğraf kareleri yakalar ve eklerse bizde en azından bu keyfi ve şenlikteki güzellikleri fotoğraflardan izleyerek yaşarız. Katılabilecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
Bizzat dijital fotoğraf makinemi getireceğim, geçen sene olduğu gibi yüzlerce resim çekmeyi planlıyorum  ;)

Manituya' Alıntı:
Ben her sene oldugu gibi yine orda olcam sizlerlede görüşüp yüz yüze tanışmak isterim saygılarımla
Bizlerde tanışmak isteriz. 26 kasımda detaylı bilgi burdan verilecektir ;)

mustafakorkmaz' Alıntı:
yarışma 27-28 kasım tarih doğrudur.heralde başka yazı yazan olmamış .tarih yakınladıda.
Aynen hocam Önümüzdeki haftasonu değil ondan sonra ki haftasonumuz ;)

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
abilerim kardeşlerim gelmeyi cok istiyorum ama bazı ımkansızlıklardan dolayı gelemiyorum ama tüm kalbimle sizinle olacagım inşallah güzel bir gün olur