Feshaneden Aldığım Jumbo Hakkında Görüşleriniz

er-can

Üyemiz
Adı
ERCAN
Soyadı
KOCATÜRK
Arkadaşlar kuşu Feshaneden aldım muhabbet kuşundan pek anlamam,feshanede bi satıcıdan aldım ama ismini bilmiyorum,kuşun 2011 Almanya bilezikli olduğunu söyledi.bileziğinin üzerinde 10 rakamı da var 11 de var ben anlamadığım için pek önemsemedim.Kuş hakkındaki görüşlwerinizi söylerseniz sevinirim,kuşun yanına bir tanede dişi almayı düşünüyorum,anadolu yakasında bana yardımcı olacak arkadaşlar varmıdır,teşekkürler...

Uploaded with ImageShack.us

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Bileziğin rengi nedir ve tam olarak bilezikte yazanları belirtirseniz daha da yardımcı oluruz...

er-can

Üyemiz
Adı
ERCAN
Soyadı
KOCATÜRK
Teşekkürler arkadaşlar,ama bileziği hakkında birşey söylemediniz.

er-can

Üyemiz
Adı
ERCAN
Soyadı
KOCATÜRK
Teşekkürler Ahmet bey,Bora bey evet mavi bilezik ama kuşu aldıktan sonra orda dolaşırken bi arkadaş kuşa baktı kuş 2011 e benzemiyor baya iri yaşı var gibi birşeyler söyledi bende 2011 dediler dedim ama bilmiyorum,o yüzden sordum,bileziğin üzerinde kilari deyazdem zaten...

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ercan bey koyu mavi bilezige sahip bir kuş ya 2008 yada 2011 dogumludur.(C.O.M. nedense bu iki yılada bu rengi uygun görmüş)..Bilezik bilgilreine bakarsak kuşunuz kesin olarak 2011 dogumlu..DSV kısaltması nerenin bilmiyorum Gürkan bey almanya oldugunu belirtmiş ama ben almanya kısaltmasını AZ veya DKB diye biliyorum ama kesin emin degilim yanılıyorda olabilirim.

er-can

Üyemiz
Adı
ERCAN
Soyadı
KOCATÜRK
Gürkan bey ve Bora bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.