FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
sitenizin bayağı eksiği olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi imkanlar çerçevesinde kurmuşsunuz.

Sizin sitenizle kıyaslamak için söylemiyorum ama bu site kadar tertip ve düzenli bir sitenin daha ( ne konuda olursa olsun ) Türkiyede olduğunu düşünmüyorum

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Ben türk insanını işte bu yüzden çok seviyorum...herşey elimizden geliyor maşallah  :) Bizim buralarda zabıta ve belediye birimleri market, butik ve büfeler gibi işletmeleri geçen yıl denetlendi. Denetleme sırasında butik önünde duran Algida dolabında ne olduğunu sormuşlar, butikçi dondurma var demiş. Peki cornetto dondurması içindekilerini sayabilirmisiniz diye sormuşlar butikçiye...o da hayır sayamam demiş. O zaman dondurma dolabını butiğinin önünden kaldır ve bundan sonra ne olduğunu bilmediğin malı alıp satma demiş zabıta.

Ayni şekilde plaj büfesine denetleme yapmışlar ve sormuşlar...bu deniz gözlüğü kaç yaş arası çocuklar için uygun...büfeci tüm çocuklar için uygun diye cevap vermiş. Zabıta ayni şekilde tüm plaj malzemeleri satışını büfeye yasaklamış...ne olduğunu bilmediğin malları alıp satma diye tembihlemiş.

Alanyadaki tüm marketlerde plaj malzemesi satışı yasaklandı, plaj malzemesi satan yerlerde hamburger satışı yasaklandı, butik önlerinden manav reyonu, dondurma dolabı ve su dolapları kaldırtıldı ve satışı yasaklandı. Sebep olarak da müşterilere daha kaliteli ürün ve daha iyi hizmet sunabilimek olarak gösterildi.

Şimdi bunlar ne alaka diyebilirsiniz, bana kalırsa iyi bir web sitesine sahip olmanın tek yolu işi bilenine brakmak. Hosting firmalarının hazır olarak sunduğu yazılım ve şablonlarla sitenizi istediğiniz kadar modifiye edin ve fikirler alın, sonunda asla hayal ettiğiniz gibi bir site olmayacaktır. Hazır yazılım siteler sizi sınırlar, bir web tasarım firmasına gidip adam gibi kişiye ve amaca özel bir site tasarlattırın. Bçylece site ziyaretçilerine ve potansyel müşterilerine daha keyfli bir site gezisi sunmuş olacaksınız, ziyaretçiler beğendikleri siteleri arkadaşları ile paylaşır, dostlarına tavsiye ederler vs. Bunları göz önünde bulundurursanız sitenizin hakkında bizlerin yorumlarına ihtiyacınız kalmaz.
Günay abi tam kalbimden geçenleri söylemişsiniz.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Beğendiğin profesyonel bir site varsa internetten o siteyi teleport programı ile indirebilirsin ve üzerinde ve resimlerde değişikler yaparak tekrardan yükleyebilirsiniz. :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
İsa YILMAZ.' Alıntı:
Beğendiğin profesyonel bir site varsa internetten o siteyi teleport programı ile indirebilirsin ve üzerinde ve resimlerde değişikler yaparak tekrardan yükleyebilirsiniz. :)
ben bunu pek tavsiye etmem, bunu yapabilecek bilgiye sahip bir insan (korların içinden yazı ve resimleri değiştirmek gibi) zaten kendi web sitesini de tasarlaya bilir, ayrıyetten emek hırsızlığı yapmasına gerek kalmaz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
ben bunu pek tavsiye etmem, bunu yapabilecek bilgiye sahip bir insan (korların içinden yazı ve resimleri değiştirmek gibi) zaten kendi web sitesini de tasarlaya bilir, ayrıyetten emek hırsızlığı yapmasına gerek kalmaz.
abi web site nereden tasarlanıyor ( kendimiz tasarlarsak )

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Karahan UZUN.' Alıntı:
HAYIRLI  UGURLU  OLSUN      KABATASLAK BAKTIM BAŞARILI BULDUM  GELİŞİM AŞAMASINDA  EMİNİM ÇOK DAHA  İYİ  OLCAK TAMAMLANDIĞINDA  YALNIZ  İMLA KURALLARINA YAZIM HATALARINA DİKKAT ETMEKTE  LAZIM  KARDEŞİM..

ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE EN GÜZEL KUŞLARIMIZLA KARŞINIZDA OLCAZ. SAYGILARIMLA
Aynen katılıyorum

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
fikir almaya devam etmenizde sakınca yok ama birşey tavsiye etmek istiyorum, sitenizin adresini hergün ShoutBox bölümüne (anlık ileti penceresi) yazmanız insanlarda yanlış izlenim brakabilir ve bu fikir alma girişiminiz yanlış anlaşılabilir. Ben dikkat ettim dün ve bugün (ondan önceki birkaç gün de ayni şekilde) sitenizin adresi anlık ileti penceresinden kaybolduğunda hemen yenisini birdaha ekliyorsunuz...bu biraz reklam kokusu uyandırıyor insanda. Dediğim gibi yaptığınız şeyde yanlış birşey yok...sadece bu ay sonunda çıkacak olan yavrularınızın satışını ilan etme şekliniz çok yaratıcı değil, insanların da aklı var. Size tavsiye etmek istediğim şey, sitenizin adresini her fırsatta sağ-sola yapıştırmayın, yavrularınızın çıkmasını bekleyin ve satılacak duruma geldiklerinden emin olduğunuzda fotoğraflarını çekip sitenize ilave edin. Bu arada siteniz bom-boş...biraz gayret edip içerik ekleyin, üretimhaneniz hakkında biraz bilgi girin, kuşlarınız hakkında biraz bilgi girin. Rainbow ürettiğinizi yazıyorsunuz, bunu bir kaş yazı ile sitenizde destekleyin, örneğin rainbow nasıl üretilir, bir kuşun rainbow olduğu nasıl anlaşılır, genetikleri hakkında bilgiler girin, Tip 1 ve Tip 2 rainbowları ayıran özellikler nelerdir....kısacası ranbow hakkında tecrubeli bir üretici olduğunuzu ziyaretçiye bir şekilde ıspatlayın. Anca ondan sonra site tanıtımına başlayın. Unutmayın ki yarım,yamalak yapılmış bir siteyi tanıtırsanız, insanların aklında sitenizin bitmemiş olduğu akıllarında kalacaktır ve ileride sitenize ve ürünlerinize ilgileri azalacak veya tamamen bitecektir. Demek istediğim, şu anda burada yapmaya çalıştığınız şey ters de tepebilir, kaldıki üreticiler arasındasınız...biraz ranbow tecrubenizi buradaki insanlara kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz.