Fikirlerinizi Alabilirmiyim?

gakkom23

Yeni Üyemiz
Adı
ERDAL
Soyadı
KARABULUT
Arkadaşlar kısa süre önce Muhabbet kuşu sevdasına takıldım.
Pek bilgimde yok bu site arşivlerinde çok güzel bilgiler okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum yorum yapan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Ben evde hobi amaçlı 2 yada 3 çift beslemeyi düşünüyorum. 3 katlı  pvc kafes yaptırma planım var.. şeffaf korumalı felan.
Bir kardeşim PVc kafesin kuşların birbirlerini görmediğinden dolayı çiftleşmelerinin sorun olabileceğini söyledi.
Kafesi evimin bir odasına koyacağım güneş alma konusunda sıkıntı olmayacak.

Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşların fikirlerini almak beni mutlu edecektir.
  Saygılar

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
hiçbir sıkıntı olmaz erdal bey bende pvc kafes kullanıyorum ve allah şükür bir sorun olmadı yavru alabiliyorum temizliğide gayet kolay hatta kuşları çıkartıp hortumla yıkayabilirsin :)

gakkom23

Yeni Üyemiz
Adı
ERDAL
Soyadı
KARABULUT
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:
hiçbir sıkıntı olmaz erdal bey bende pvc kafes kullanıyorum ve allah şükür bir sorun olmadı yavru alabiliyorum temizliğide gayet kolay hatta kuşları çıkartıp hortumla yıkayabilirsin :)
teşekkür ederim

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
bende farklı bir konuya değinmek istiyorum 2 . 3 çifttide bildiginiz tanıdıgınız bir yerden temin edin sitede çok güzel üretici abilerimiz var iletişime geçersin ve sana alacagın kuşlar konusunda yardımcı olacaklardır . benim tavsiyem 4 6 aylık daha önce eşe atılmamış kuşları almandan yana bekleyebilirsen eğer yavru alman en iyisi :)  Şimdiden hayırlı olsun :)

gakkom23

Yeni Üyemiz
Adı
ERDAL
Soyadı
KARABULUT
Barış URGEN' Alıntı:
bende farklı bir konuya değinmek istiyorum 2 . 3 çifttide bildiginiz tanıdıgınız bir yerden temin edin sitede çok güzel üretici abilerimiz var iletişime geçersin ve sana alacagın kuşlar konusunda yardımcı olacaklardır . benim tavsiyem 4 6 aylık daha önce eşe atılmamış kuşları almandan yana bekleyebilirsen eğer yavru alman en iyisi :)  Şimdiden hayırlı olsun :)
teşekkür ederim.
Kuşları dediğiniz gibi ayarladım daha önce yavrusu alınmamış 4-5 aylık kuşlar . İnşallah yavru alabilirim. Sitededi arkadaşalrıda yakından takip ediyorum