ismail yüce
Uzman Üyemiz
Maşallah ama fıstığınız tüye girmiş sanırım 
Emin değilim ama yalnızlıktan oluyor galiba diğer çifti mi kıskanıyor neyse bir ara çok tüy döktü şimdi azaldı epey. Eş alacağım inşallah.İsmail YÜCE' Alıntı:Maşallah ama fıstığınız tüye girmiş sanırım![]()
biliyorum .... senin jumboların bir başka güzel .....senden bir çıft alacağım zaten. birde çok beğendiğim kırık yavrusu vardı ona bakmaya geleceğimEyüp AKBIYIK' Alıntı:şevket abi gel bana sana jumbo veririm sen yeterki iste izmirde bulamassın biliyorsun bendekilerden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim kuşlarım yavru yapsın yeterki istediğiniz indirim kuponu olsun hemen yollarım sizeGünay DÖNMEZ' Alıntı:başlığı okuyunca birden iştahım açıldı, herhalde biri yine KIPA indirim kuponları gönderdi zannedip bir göz atmak istedim ;D
Maşallah 3ü de çok güzeller, yavru için acele etmeyin, inşallah o da olacak yakında.
Telefondan giriyorumda nete eşimden iş yerinden vın getirmesini istiyorumOzan SARIYILDIZ' Alıntı:
İyiymişMehtap YILMAZ' Alıntı:Telefondan giriyorumda nete eşimden iş yerinden vın getirmesini istiyorumyeni mubişimizide koyalım buraya diye.
oda olur zamanla bende sabırsızlıkla yumurtadan yavru çıkmasını bekliyomMehtap YILMAZ' Alıntı:Allah razı olsun. sağolun. Tek eksiğimiz minik mubişler![]()
Teşekkürler İnşallah sizde görürsünüzMehtap YILMAZ' Alıntı:Okumuştum yazdığınızda. inşallah sağlıkla doğar büyürler. Darısı bizimkilere ama daha hiç bir belirti yok malesef beklemedeyiz.