Fıstık, incir ve badem

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İsmail YÜCE' Alıntı:
Maşallah ama fıstığınız tüye girmiş sanırım :)
Emin değilim ama yalnızlıktan oluyor galiba diğer çifti mi kıskanıyor neyse bir ara çok tüy döktü şimdi azaldı epey. Eş alacağım inşallah.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ev kuru yemişçiye döndü işte uğraıyoruz acemice :) O değilde bir dişi daha alırsak onun adı ne olacak bilemiyorum :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
başlığı okuyunca birden iştahım açıldı, herhalde biri yine KIPA indirim kuponları gönderdi zannedip bir göz atmak istedim ;D

Maşallah 3ü de çok güzeller, yavru için acele etmeyin, inşallah o da olacak yakında.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
jumboları beğeniyorum ama yerlileri seviyorum . maşaallah.... tüyleri kadar yavrunuz olur inşaallah. neyse ben kuru incir ve ceviz yemeye gidiyorum .  :D

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
şevket abi gel bana sana jumbo veririm sen yeterki iste izmirde bulamassın biliyorsun bendekilerden :D :D :D :D :D
biliyorum ....  senin jumboların bir başka güzel .....senden bir çıft alacağım zaten. birde çok beğendiğim kırık yavrusu vardı ona bakmaya geleceğim

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
başlığı okuyunca birden iştahım açıldı, herhalde biri yine KIPA indirim kuponları gönderdi zannedip bir göz atmak istedim ;D

Maşallah 3ü de çok güzeller, yavru için acele etmeyin, inşallah o da olacak yakında.
Benim kuşlarım yavru yapsın yeterki istediğiniz indirim kuponu olsun hemen yollarım size :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Fındık daha yeni onunda çeker koyarız fotoğrafını canım. Sen yeterki interneti getir :)

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Telefondan giriyorumda nete eşimden iş yerinden vın getirmesini istiyorum :) yeni mubişimizide koyalım buraya diye.
İyiymiş :) Allah mutlulugunuzu Daim etsin :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Allah razı olsun. sağolun. Tek eksiğimiz minik mubişler :)

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Allah razı olsun. sağolun. Tek eksiğimiz minik mubişler :)
oda olur zamanla bende sabırsızlıkla yumurtadan yavru çıkmasını bekliyom :) 8. gün oldu ilk yumurtaya

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Okumuştum yazdığınızda. inşallah sağlıkla doğar büyürler. Darısı bizimkilere ama daha hiç bir belirti yok malesef beklemedeyiz.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Okumuştum yazdığınızda. inşallah sağlıkla doğar büyürler. Darısı bizimkilere ama daha hiç bir belirti yok malesef beklemedeyiz.
Teşekkürler İnşallah sizde görürsünüz :)