selcukboyukbas
Takipçi Üyemiz
01 - IRKI: SEVDA YAVRUSU (SEVDA-CENNET KIRMA YAVRUSU)
02 - CİNSİYETİ: SEVDA PAPAĞANI
04 - YAŞI: 4. RESİM 8 AYLIK- İLK ÜÇ RESİMDEKİ YAVRULAR 45 GÜNLÜK
05 - SAĞLIK DURUMU: GEREĞİNDEN FAZLA İYİ VE SAĞLIKLI
06 - BİLEZİK NO: YOKTUR.
07 - FİYATI: TANESİ 70 TL. 5 YAVRUDA ALINACAK OLURSA 300 TL. DİR.
08 - GEÇERLİLİK TARİHİ: SATILANA KADAR.
09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: BALIKESİR MERKEZ.
10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: BALIKESİR MERKEZ.
11 - İRTİBAT TELEFONU: 5067644185
12 - MAİL ADRESİ:SELCUKBOYUKBAS@HOTMAİL.COM
13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09.00- 23.00
14 - AÇIKLAMALAR: Arkadaşlar kuşlarımın anne ve babasını kardeşim Orçun Ast'dan aldım.. hem anne hem de baba çok sağlıklılar.. iyi bir bakımla aldığım yavrularımda Allaha şükrü en az onlar kadar sağlıklı.. zaten resimlerden de anlarsınız. her gün taze meyve sebze ile takviye edilip sürekli yumurta maması ile desteklenmişlerdir. YALNIZ belirtmek isterimki.. bana anlatıldığı kadarıyla sevda ve cennet papağanı yavrularının kesin olmamakla beraber yavrularının kısır (katır) olduğu söylenmektedir. (Bu şekilde kuşlardan yavru aldığını söyleyenler de var bu arada) Kesin bilgi sahibi olmadığım için kimsenin günahına girmek istemiyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun.. ELDE VE TEK ALIŞTIRMAK İÇİN İDEAL KUŞLARDIR.
GAGALARINDA SİYAHLIK BULUNAN 4 ADET YAVRU SEVDA PAPAĞANLARIM EV ÜRETİMİ OLUP ÇOK SAĞLIKLIDIRLAR. (60 GÜNLÜKTÜRLER YEME YENİ DÜŞTÜLER)

AYNI ÇİFTİMİN 24 NİSAN 2013 DOĞUMLU İLK YAVRUSUDUR. (8 aylık)

[/quote]
02 - CİNSİYETİ: SEVDA PAPAĞANI
04 - YAŞI: 4. RESİM 8 AYLIK- İLK ÜÇ RESİMDEKİ YAVRULAR 45 GÜNLÜK
05 - SAĞLIK DURUMU: GEREĞİNDEN FAZLA İYİ VE SAĞLIKLI
06 - BİLEZİK NO: YOKTUR.
07 - FİYATI: TANESİ 70 TL. 5 YAVRUDA ALINACAK OLURSA 300 TL. DİR.
08 - GEÇERLİLİK TARİHİ: SATILANA KADAR.
09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: BALIKESİR MERKEZ.
10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: BALIKESİR MERKEZ.
11 - İRTİBAT TELEFONU: 5067644185
12 - MAİL ADRESİ:SELCUKBOYUKBAS@HOTMAİL.COM
13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09.00- 23.00
14 - AÇIKLAMALAR: Arkadaşlar kuşlarımın anne ve babasını kardeşim Orçun Ast'dan aldım.. hem anne hem de baba çok sağlıklılar.. iyi bir bakımla aldığım yavrularımda Allaha şükrü en az onlar kadar sağlıklı.. zaten resimlerden de anlarsınız. her gün taze meyve sebze ile takviye edilip sürekli yumurta maması ile desteklenmişlerdir. YALNIZ belirtmek isterimki.. bana anlatıldığı kadarıyla sevda ve cennet papağanı yavrularının kesin olmamakla beraber yavrularının kısır (katır) olduğu söylenmektedir. (Bu şekilde kuşlardan yavru aldığını söyleyenler de var bu arada) Kesin bilgi sahibi olmadığım için kimsenin günahına girmek istemiyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun.. ELDE VE TEK ALIŞTIRMAK İÇİN İDEAL KUŞLARDIR.
GAGALARINDA SİYAHLIK BULUNAN 4 ADET YAVRU SEVDA PAPAĞANLARIM EV ÜRETİMİ OLUP ÇOK SAĞLIKLIDIRLAR. (60 GÜNLÜKTÜRLER YEME YENİ DÜŞTÜLER)

AYNI ÇİFTİMİN 24 NİSAN 2013 DOĞUMLU İLK YAVRUSUDUR. (8 aylık)

[/quote]