Fiyat Farkı ve Öneri

forzaemre58

Üyemiz
Web sitesi
www.scoutanaliz.blogspot.com
Adı
Emre
Soyadı
Ayan
Yurt dışı ile Türkiye arasında mama fiyatlarında yarı yarıya fiyat farkı bulunmakta.Örneğin;

Yunanistanda : http://www.petsandgarden.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=268&category_id=199&option=com_virtuemart&Itemid=1

Türkiyede : http://www.ucuzpet.net/CEDE-MUHABBET-KUS-MAMASI-1-KG-V-Y-071,PR-3198.html

Aynı ürün Yunanistan'da 16 TL ye alınabilirken Türkiye'de 33 TL.Yurt dışına çıkabilen gri pasaport'u bulunan birileri varsa aramızda toplu alım yapabilir mi ? Ben 10 gün içinde Yunanistan'a geçeceğim ve sınıra yakın bir yerleşim alanında fiyat araştırması ve mal çeşitliliğine bakacağım fakat mal girişinde benden vergi alınır.Çantası aranamayan kişiler var ise aramızda böyle bir ticarete girişebilir mi ?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
yok hocam ya söz ettiğiniz site çok pahalı, cede mamanın 1 kg mı 17,5 lira, sitede satan bir firma vardı, tam hatırlayamadım ama "güncel yem fiyatları" adı altında bir başlık vardı galiba...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bencede sizin paylaştığınız linkteki mama çok pahalı dost pet shopta 17 lira civarı ben en son pazardan cede mamanın kilosunu 15 yada 16 liradan almıştım yanılmıyorsam.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bencede sizin paylaştığınız linkteki mama çok pahalı dost pet shopta 17 lira civarı ben en son pazardan cede mamanın kilosunu 15 yada 16 liradan almıştım yanılmıyorsam.
Dostpetshopta şu anda 1 kg cede mama stokta yok, gelse de hemen bitiyor, 3-5 kişi anlaşıp 5 kg alıp paylaşırsa bilmem ama evde bir kaç çift besleyenler için biraz sıkıntı durum...

forzaemre58

Üyemiz
Web sitesi
www.scoutanaliz.blogspot.com
Adı
Emre
Soyadı
Ayan
Evet Ahmet bey sanırım haklısınız.Belçikadaki eş dost'a sordum onlarda çok büyük fiyat farkı söylemediler zaten şu anda euro kuru çok yüksek ancak 2.3 lere indiğinde karlı bir hale gelebilir.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
en iyisi kendi mamamızı kendimiz yapmak hem eğlenceli hemde  cok daha ekonomık tavsıyem bu yondedır arkadaşlar