FİYATI NE KADAR EDER

kurtzafer

Yeni Üyemiz
Adı
ZAFER
Soyadı
İPÇİ
SELAM ARKADAŞLAR BENİM BİR ÇİFT JUMBOM VAR.SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AMA SADECE FİYATINI MERAK EDİYORUM.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Zafer Bey, burdan bi fotoğrafa bakarak fiyat vermek pek hoş olmaz. Siz diğer ilanlara da bakarak, kuşlarınızın yaşını, huyunu suyunu, kanını, yavru alıp alınmadığını vs. kriterleri de gözönünde bulundurarak kendi fiyatınızı belirlemeniz daha doğru olur...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
fiyat vermek bencede doğru olmaz kuşlar sizin ne kadara satmak istiyorsanız o kadara satarsınız piyasa az çok belli biraz araştırırsanız aklınızda bir rakam oluşur

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Sami ŞEN' Alıntı:
Zafer Bey, burdan bi fotoğrafa bakarak fiyat vermek pek hoş olmaz. Siz diğer ilanlara da bakarak, kuşlarınızın yaşını, huyunu suyunu, kanını, yavru alıp alınmadığını vs. kriterleri de gözönünde bulundurarak kendi fiyatınızı belirlemeniz daha doğru olur...
+1

kurtzafer

Yeni Üyemiz
Adı
ZAFER
Soyadı
İPÇİ
erkek olan bilezikli bilezikte LA 11 yazıyor.dişi bileziksiz.arkadaş bir kuşçuya göstermiş resimlerini resmen fiyatını öldürmüş ya ben kazıklandım yada kuşçu çok çakal.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Hocam şayet yavru alabilirseniz uygun olur ama üreticilerden Mesut çetin -Salih Özdemir -Ali Ünal  gibi Abi'lerimizin kendi üretimi bilezikli kuşlarını almanızı tercih ederdim

kurtzafer

Yeni Üyemiz
Adı
ZAFER
Soyadı
İPÇİ
birde bu jumbo var 2011 bilezikli bunuda almayı düşünüyorum.60 tl diyor.Nedersiniz.uygunmu?

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Zafer İPÇİ' Alıntı:
birde bu jumbo var 2011 bilezikli bunuda almayı düşünüyorum.60 tl diyor.Nedersiniz.uygunmu?

çok iyi bı jumbo değil ama fiyatı normal