Fiyatlar

Serdar ALTUNTAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
altuntaş
Canlının değeri olmaz ama sonuçta bu kuşları para verip alıyoruz, sağolsun bazı fırsatçılar acemi birini görünce de kandırıyor. Net bir şey olmaz ama şuan 1 2 aylık bir yerli ırk yada Hollanda ırk kuş ne kadar a satılır alınır? Teşekkürler.

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Canlının değeri olmaz ama sonuçta bu kuşları para verip alıyoruz, sağolsun bazı fırsatçılar acemi birini görünce de kandırıyor. Net bir şey olmaz ama şuan 1 2 aylık bir yerli ırk yada Hollanda ırk kuş ne kadar a satılır alınır? Teşekkürler.
Çok zor bir soru,
"satarken 200 TL istenen bir kuşa, aynı kişi alırken 50 TL fiyat veriyor." desem ?
Sanırım yeterli olmuştur.

erdngncr

Yeni Üyemiz
Adı
ERDEN
Soyadı
Gencer
Kuşun rengine, boyutuna ve satan kişinin tanınmışlığına göre değişiyor. Petshoplar 50 liradan yerli çek yavru bulduklarında hemen alıyorlar sattıkları fiyatlarda 80-150 lira arası. Benim sosyal medyada gördüğüm ilanlarda da 100 - 150 lira arası yerli boyut yada çek ler. Fiyat aralığı tamami ile satan kişinin tanınmışlığı kuşa verdiği vitaminler mamalar üreticimi evde mi besliyor elinden çıkarma mecburiyetine göre değişiyor. Ben bu güne kadar hiç aldığım fiyata elimden kuş çıkartamadım. 500 liraya çift alırsam ben ilana koyduğumda max gelen teklif 300 lira oluyor. oda kafes veriyor musun yuvayı veriyor musun vs teklifler ile.