flagly adlı ilacın kullanımı hakkında yardım

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
Merhabalar.Ben kursak mantarından dolayı kurumaya giren bir çift muhabbet kuşumda internetten edindiğim bilgiler neticesinde 25 gündür mikostatin adlı ilacı ağızlarına damlatarak kullanıyorum.çok şükür hastalık %95 oranında iyileşti gibi.fakat bir kaç gündür hastalık çok az da olsa tamemen geçmedi ve çok hafif şekilde devam ediyor.ilaca karşı bağışıklık kazanmış olabilceklerini düşünüyorum.tamamen geçmesini sağlamak adına ilaç değişikliği yapıp flagly adlı ilacı kullanıp bir kaç günde zaten çok zayıflayan hastalığı tamamen geçirmek istiyorum.

Bu flagly adlı ilacı kullanımı nasıldır? bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuruma hastalığının en iyi ilacı biteral ampul dür 3 gün süre ile ağzına 2 damla damlatın 3 günden sonra vitamin verin.

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
gökhan bey biteral ampulun ayarını kaçırırsam tehlikeli olduğunu duydum ve hastalık hafif seyirde sürdüğü için flagly adlı ilacı soruyorum.

orhan bey sağolun umarım yardımcı olur bilenler.

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Sidar SARIKAYA' Alıntı:
gökhan bey biteral ampulun ayarını kaçırırsam tehlikeli olduğunu duydum ve hastalık hafif seyirde sürdüğü için flagly adlı ilacı soruyorum.

geçmiş olsun inşallah cevap yazarlar en kısa sürede :(

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Sidar SARIKAYA' Alıntı:

kuruma hastalığı çok sinsi bir hastalıktır ben bir kuşumu bu hastalıktan kaybettim flagyl dediğin ilaç antiparazit ilacı olarak geçiyor kurumayı güçlü bir antibiyotikle yenebilirsin onun içinde en etkilisi biteral dir şırıngayla 2 damla ağzına damlatsan yeter sen garantiye al 1 damla damlat.

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
gökhan bey şu an kuş çok kötü durumda değil.uçuyor,yem yiyor,su içiyor ve hareketlerinde,dışkısında bir problem yok.yalnız doğduğundan beri göğsü aşırı derecede jilet gibi.kuş yuvadan çıktığı andan beri benimle ve hep böyleydi.25 temmuz 2012 doğumlu genç bir dişi.ondan eşine de geçti bu rahatsızlık.hastalık dişide daha ağır seyir ediyor.şu an flagyl şurup aldım onu deniycem.nasıl kullanılır biliyorsanız söyleyin lütfen.olmazsa bir kaç güne sizin dediğiniz gibi biteral ampul kullanıcam.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Sidar SARIKAYA' Alıntı:
gökhan bey şu an kuş çok kötü durumda değil.uçuyor,yem yiyor,su içiyor ve hareketlerinde,dışkısında bir problem yok.yalnız doğduğundan beri göğsü aşırı derecede jilet gibi.kuş yuvadan çıktığı andan beri benimle ve hep böyleydi.25 temmuz 2012 doğumlu genç bir dişi.ondan eşine de geçti bu rahatsızlık.hastalık dişide daha ağır seyir ediyor.şu an flagyl şurup aldım onu deniycem.nasıl kullanılır biliyorsanız söyleyin lütfen.olmazsa bir kaç güne sizin dediğiniz gibi biteral ampul kullanıcam.
yardımcı olmak isterim ama o ilacı ilk defa sizden duydum onun için yanlış bişey söylemek istemiyorum.