FLORİAN BÖCK ZİYARETİM

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Karahan UZUN.' Alıntı:
BİZİMKİLER DE  TANIDIKLARINI KÜMESLERİNE KOYMUYOR :) :) :) ADAM TANIMADIGI İNSANI KUMESİNE DAVET ETMİŞ Kİİİ DÜNYA MARKASI KENDİSİ BU ALANDA  BİZİM BAZI ÜRETİCİLER İSE YOK NAZAR  YOK PAZAR NİYETİNDE İNSANLARI KÜMESLERİNE ALMIYORLAR.....
  BEN TAKTİR ETTİM BU YÖNDEN YANA LAKİN 2 YILA KALMAZ AYNI KALİTE BİZDEDE OLACAK..
İNŞALLAH..........
:D alkisd

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Yemlikler akıllı yemlik şeklinde değil üstten yemi koyuyorsun kuş yedikçe alt seviyelere geliyor bitince tekrar koyuyorsun.Alt hazne yok düşenler kafesin içine düşüyor.Keşke bizlerde bu kuşların kalitesinde kanları yakalayabilsek ama maalesef bu 1-2 yılda olabilecek bişey değil.Değil dediysem bir yolu var tabiki o da üreticiden kuşların scr lerini isteyerek en az 8-10 çift almak ve çeşitli çaprazlama metodlarıyla 4-5sene çalışarak kendi kanımızı oluşturmak ve oturtmak.Kısa sürede de mükemmel yavrular almak mümkün ama bunu oturtmak en az 4 yıl sürer.Adamın kuşlarının hepsi vasıflı.Yani iyinin yanında kötü yok.5yıldır başka kuş sokmadım dedi bu da çok sağlam bir kana sahip olduğunu ve kuşları eşe atarken kesinlikle rastgele değil,inbreeding,linebreeding,outcross sistemlerini başarılı şekilde uyguladığını ve çok iyi kayıt tuttuğunu gösteriyor...