Fluval Edge Akvaryum hakkında

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Özgür ÇİN' Alıntı:
Evet canlı doğuran dememizin sebebi direkt yavrularını canlı canlı cıkarıyolar:)) japon balıkları yumurtlar... Chichledlerse yumurtlar erkek döller dişi yumurtayı ağızına alır ve kuluçka süresince yumurtaları ağızında tutar zamanı gelincede yavrularını ağızından bırakır. Akvryum ne kadar büyürse temizliği o kadar kolaylaşır. Bende 500litrelik bir akvaryum ve 100litrelik vardı 500lüğü oturduğum yerden temizliyordum. Uzun bir hortum, 200litrelik su deposu ve bi su motoru hepsi bu:) akvaryumun suyu asla tamamen değiştirilmez haftalık %30/50 arası dip çekimi ve yeni su ilavesi.
Hımm anladım büyük olunca görselliğide daha güzel oluyor daha hoşuma gidiyor ama düz camdan sıradan olmasını istemiyorum bu akvaryumu o yüzden beğenmiştim.

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Mehtap hanım bir balık üreticisi olarak bence bu akvaryuma vereceğin paraya daha güzeli ve genişini yaptırabilirsin. Ankarada temaks akvaryum var ismi temel sitesine girip yapmış olduğu ürünleri inceleyebilirsin, yaptırmak istersende selamımı söyle yardımcı olur.

Besleyeceğin balıklara gelince bende, forontoza moba, red rainbow, black kriza, ikola, golden gazumba, duboisi ve laptosama türleri mevcut düşünürsen yardımcı olurum.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
ben olsam bu akvaryumda yunus beslerdim daha once hıc beslemedım ama cok eglencelı olabılır ben astranot beslemıştım 30-33 cm 2 tane hamsı palamut lepistes yiyordu atınca :D ben ozel yemı vardı onlardan verıyodum bakımı eglencelı ara sıra akvaryum dısına atlasada

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mustafa KÖKSOY' Alıntı:
Mehtap hanım bir balık üreticisi olarak bence bu akvaryuma vereceğin paraya daha güzeli ve genişini yaptırabilirsin. Ankarada temaks akvaryum var ismi temel sitesine girip yapmış olduğu ürünleri inceleyebilirsin, yaptırmak istersende selamımı söyle yardımcı olur.

Besleyeceğin balıklara gelince bende, forontoza moba, red rainbow, black kriza, ikola, golden gazumba, duboisi ve laptosama türleri mevcut düşünürsen yardımcı olurum.
Mustafa Bey yardımınız için teşekkür ederim söylediğiniz temaks akvaryumun sitesine baktım akvaryumlar güzel görünüyor ama tabi gidip görmek lazım. Birde size şunu sorayım ben akvaryumda canlı bitkileri seviyorum acemi biri için bitkili akvaryum zor mudur yoksa yapılabilir mi ve hangi balıklar için uygun olur bitkili bir akvaryum ?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
ben olsam bu akvaryumda yunus beslerdim daha once hıc beslemedım ama cok eglencelı olabılır ben astranot beslemıştım 30-33 cm 2 tane hamsı palamut lepistes yiyordu atınca :D ben ozel yemı vardı onlardan verıyodum bakımı eglencelı ara sıra akvaryum dısına atlasada
Batuhan Bey fikir verdiğiniz için teşekkür ederim. Akvaryumdan atlaması ve diğer balıkları yemesi beni pek açmadı astronotların :)

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Batuhan Bey fikir verdiğiniz için teşekkür ederim. Akvaryumdan atlaması ve diğer balıkları yemesi beni pek açmadı astronotların :)
bakımı gercekten eglenceli fakat görünüş acısından ıyı degıl temız akvaryumda duramıyorlar cok kırlıde olmıcak o oranı bulmak lazım ama tekrar akvaryum kurarsam ben büyük bır akvaryum kurup diskus bakmakardım veya dedıgım gibi yunus ( yunusların erkeklerı cok guzel oluyor şişkin dudaklı buyuk kafalı :D :D )

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yunusları herkes seviyor galiba komik tipleri var koca kafalar ama daha renkli şirin balıklar var onları tercih ederim sanırım.