Folluğa yumurtlamadı

BULENT KIZILCIK

Üyemiz
Arkadaşlar merhaba,,
Pvc kafes kullanıyorum. folluk kısmı biraz geniş. plastik kısmı tamamını kapatmıyor. (resimdeki gibi)
Kuşum uzun zamandan sonra ilk yumurtasını yaptı yanlız folluk kısmı değilde dış kısma yapmış, bende içine koydum. umarım strese girmez. Sizin yorumlarınızı alabilirmiyim. aynı sorunu yaşayan varmı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Folluğu dip tarafa alın yani şimdikinin tam tersine. Kuşun dibe yumurtlamasının sebebi; delikten daha uzakta ve kuş psikolojisine göre daha güvenli bir yer olması.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BÜLENT BEY  SON DURUM NEDİR ???

Bülent KIZILCIK' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,,
Pvc kafes kullanıyorum. folluk kısmı biraz geniş. plastik kısmı tamamını kapatmıyor. (resimdeki gibi)
Kuşum uzun zamandan sonra ilk yumurtasını yaptı yanlız folluk kısmı değilde dış kısma yapmış, bende içine koydum. umarım strese girmez. Sizin yorumlarınızı alabilirmiyim. aynı sorunu yaşayan varmı

BULENT KIZILCIK

Üyemiz
:'( Malesef yumurtayı folluğa koydum fakat yatmadı. keşke ellemeseydim. hayırlısı bidahaki sefere inş. Ümidimi yitirmiyorum. fulluğu çıkarıp içeriyi ahşap yaptım. bekliyorum.  icon_pray

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
pek fazla dokunmayın  tv seyreder gibi  izlemeyin :):)  şaka bi yana rahatsız etmeyin bekleyin başka bir  çiftiniz olsaydı keşke  ona kaydırsaydınız
Bülent KIZILCIK' Alıntı:
:'( Malesef yumurtayı folluğa koydum fakat yatmadı. keşke ellemeseydim. hayırlısı bidahaki sefere inş. Ümidimi yitirmiyorum. fulluğu çıkarıp içeriyi ahşap yaptım. bekliyorum.  icon_pray