Forum Kirliliği ve Bilgilendirme

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
  Dikkatimi çeken ve sizinde dikkatinizi çektiğini düşündüğüm bir konuyu paylaşmak istiyorum. Forumumuza yeni üye olan ve uzun zamandır girmeyen bazı arkadaşlarımızın veya kardeşlerimizin 2010-2011 yılında paylaşılmış konulara (güncel yazan paylaşımlar hariç) yorum veya teşşekkür yazıları yazmaları forum kirliliğine yol açmaktadır. Bazı abi ve kardeşlerimiz bu yeni arkadaşlara "konu açılalı bir yıl olmuş" "Damdan düşer gibi, önce bir kendini tanıt"  gibi ve benzeri çıkışlar yapmaktadırlar. Yeni üye arkadaşlarımızdan ricamız öncelikle forum kurallarını dikkatlice okumaları ve açılmış konuyu iyi incelemeridir. Açılan konunun tarihi-güncel olup olmadığı gibi. Bu sitedeki eski abi ve kardeşlerimizden ricamız ise yeni üyelere daha hoşgörülü olmalarıdır. Sonuçta her insan hata yapabilir. Bunu sert tavırlarla değilde daha yumuşak bir uslüpla söylersek bu abi ve kardeşlerimiz incinmeyeceklerdir. Allah (cc) üretiminizi bol ve hayırlı eylesin...

Mehmet HANÇER

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Hançer
Güzel bir konuya değinilmiş. İnsanlar bilgi edinmek amaçlı eski konuları gezerken yorum yapmak istiyor ama konunun tarihine bakmadan dalgınlıklada olsa yorum yazabiliyor.Bunları gözönünde bulundurmak gerek.

Doğan ÇAĞLAR

Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
ÇAĞLAR
abi hazır bişeyler söylenmiş ben de diyeyim :) birçok üye gereksiz (bence) yorumlar yazıyor başlıkların altına . örneğin kuş satıyorum herkes hayırlı satışlar diyor. kuş arıyorum herkes inşallah bulursun kardeşim yazıyor vb. herkes mesaj sayısını arttırmaya çalışıyor galiba ama çok kötü bir görüntü ve forum kirliliği bence .

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
üstad sana katılıyorum  8) bazı üretici abilerimiz konularda. ' bizden dahamı iyi biliyorlar hemende profösör oluyorlar başımıza ' gibi cümlelerini bunlar hiç hoş değil  icon_naughty
ve bir arkadaşımız kuşlarını satarken konu açıyor diğer arkadaşlar hayırlı satışlar yada nebiliyim tüyleri kadar yavru alırsınız gibi yanıtlar yazıyor yanıt çoğaldıkça konuyu açan arkadaşımız 1. sayfada kalıyor.  kötü bir görüntü bence . 

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Doğan ÇAĞLAR' Alıntı:
abi hazır bişeyler söylenmiş ben de diyeyim :) birçok üye gereksiz (bence) yorumlar yazıyor başlıkların altına . örneğin kuş satıyorum herkes hayırlı satışlar diyor. kuş arıyorum herkes inşallah bulursun kardeşim yazıyor vb. herkes mesaj sayısını arttırmaya çalışıyor galiba ama çok kötü bir görüntü ve forum kirliliği bence .
Sitemiz popüler değil diyorsunuz popüleriteyi arttırmaya çalışıyoruz hep beraber. Ama bu şekilde onun bunun yaptıklarını sert bir dille eleştirmek insanları siteden küstürüyor. Bu tip yorumlar her sitede var kesinlikle bu duruma karşı değilim.

Doğan ÇAĞLAR

Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
ÇAĞLAR
Uğur ATA' Alıntı:
Sitemiz popüler değil diyorsunuz popüleriteyi arttırmaya çalışıyoruz hep beraber. Ama bu şekilde onun bunun yaptıklarını sert bir dille eleştirmek insanları siteden küstürüyor. Bu tip yorumlar her sitede var kesinlikle bu duruma karşı değilim.
bu tip yorumlar kaliteyi arttırmıyor ki her sitede var diye burada da olmak zorunda değil . ben bir satış ilanı verdiğimde sayfalarca inşallah bulursunuz mesajı görmek istemiyorum başka amaçlarla yazılmış.. tamam ilgisiz kişiler de yazsın da bu şekil değil.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Doğan ÇAĞLAR' Alıntı:
bu tip yorumlar kaliteyi arttırmıyor ki her sitede var diye burada da olmak zorunda değil . ben bir satış ilanı verdiğimde sayfalarca inşallah bulursunuz mesajı görmek istemiyorum başka amaçlarla yazılmış.. tamam ilgisiz kişiler de yazsın da bu şekil değil.
size katılıyorum. inşallah bulursunuz mesajını bende görmek istemiyorum . inşallah selahattin abi bu durum için bir çare bulur.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
LÜTFEN SİTEMİZDE İLETİ FAZLALIĞIYLA  İLGİLİ MÜNAKAŞA YARATACAK KONU AÇMAYINIZ
Arkadaşlar bu yazı ana sayfada bu yazıyı görebiliyormuyuz.Sizin açmış olduğunuz bu konu kaçıncı acaba!Lütfen bu tür münakaşa yaratacak konular açmayalım.Ayrıca açtığınız konuya bu tür dileklerin gelmesini istenmiyorsanız'ki( bunları ben iyi dilek temennisi olarak görüyorum) not düşün bu tür yorumları istemiyorum diye.Slm.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Doğan ÇAĞLAR' Alıntı:
Kardeşim yazmışsın çizmişsin ama boşuna açtığın hiçbir konu yok sana yazmadığın konulara özelden mesajmı yolluyorlar anlamadım?Yoksa böyle canlı güzel bir siteyi huzursuzluk çıkararak kurutmayamı çalışıyorsunuz.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
İ.Mert Özaktaş kardeşim. Geçmiş bütün konulara tekrar yazı yazarak mesaj sayını artırmaya çalışıyorsun. Yazı yazarak diyorum, çünkü üretkenlik yok. Ama senin bilmem ne üye olman,bu forumdaki önemini ve cidiyetini arttırmayacak. Az ve öz paylaşım yapan, bronz ve gümüş derecesinde abilerimiz var. Ama bizler kalitelerini yaptıkları yorumlardan, paylaştıkları konulardan ve konulara bakış açılarından biliyoruz. Senin bu tavrın çekici olmaktan ziyade itici oluyor. Herkes ismini hafızasına alıyor. Yarın ciddi bir konuda bile sana yardımcı olunmadığı zaman sakın üzülme. Onun için bu forumun başını tekrar oku derim.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bülent BAĞ' Alıntı:
İ.Mert Özaktaş kardeşim. Geçmiş bütün konulara tekrar yazı yazarak mesaj sayını artırmaya çalışıyorsun. Yazı yazarak diyorum, çünkü üretkenlik yok. Ama senin bilmem ne üye olman,bu forumdaki önemini ve cidiyetini arttırmayacak. Az ve öz paylaşım yapan, bronz ve gümüş derecesinde abilerimiz var. Ama bizler kalitelerini yaptıkları yorumlardan, paylaştıkları konulardan ve konulara bakış açılarından biliyoruz. Senin bu tavrın çekici olmaktan ziyade itici oluyor. Herkes ismini hafızasına alıyor. Yarın ciddi bir konuda bile sana yardımcı olunmadığı zaman sakın üzülme. Onun için bu forumun başını tekrar oku derim.
herşey kararında tatlı +1