Forum Kurallarına uyma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shakespeare

Uzman Üyemiz
Katılım
2 Kas 2011
Mesajlar
303
Konum
istanbul
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
7-  Açılan başlıklara boş mesajlar atmayın. Atılan boş mesajlar sadece mesaj sayınızı yükseltir kalitenizi belli etmez.
 

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Katılım
4 Mar 2012
Mesajlar
4,256
Konum
izmir
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
güncel diye bu konu hakkında insanlar bilinçlensin diye yazdım ?
Engin ÇALIŞKAN' Alıntı:
7-  Açılan başlıklara boş mesajlar atmayın. Atılan boş mesajlar sadece mesaj sayınızı yükseltir kalitenizi belli etmez.
 

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Katılım
4 Mar 2012
Mesajlar
4,256
Konum
izmir
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
11-  Forumda belli bir seviyeye ulaştığınızı düşünüp diğer insanları küçük düşürmeye çalışılamaz.
 

mafik

Takipçi Üyemiz
Katılım
20 Mar 2013
Mesajlar
174
Konum
Osmaniye
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd
Hiçkimseyi üzmemize gerek yok hepimiz keyifli zaman geçirmek için burdayız
 
Katılım
3 Mar 2015
Mesajlar
12
Konum
İstanbul
Adı
mehmet
Soyadı
kurt
Arkadaslar binadan şikayet olduğu için kuşlarımi ve kafeslerimide  satılıktir yardimci olacak arkadaslara teşekkür ederim 05063305778 sultan ve Jumbo ve tepeli  takımlar da mevcuttur
 

MURAT1

Takipçi Üyemiz
Katılım
7 Ara 2014
Mesajlar
123
Konum
Ankara
Adı
Murat
Soyadı
Özyılmaz
Hayırdır ne yanlışını gördün yönetiminde bela okuyorsun,?
 

MURAT1

Takipçi Üyemiz
Katılım
7 Ara 2014
Mesajlar
123
Konum
Ankara
Adı
Murat
Soyadı
Özyılmaz
Usta unutmuş olabilirler ki ben yönetimde değilim yarışma süresi falan girdi araya kaynamış olabilir,gecenin bi yarısında arayan insanlarda çok yanlış yapıyor,yönetimin bu konuda daha dikkatli olacakları kanısındayım.Kızgınlığınızı anlayabiliyorum yönetimdeki arkadaşlara özel mesaj yolu ile ulaşmayı deneyiniz.
 

MURAT1

Takipçi Üyemiz
Katılım
7 Ara 2014
Mesajlar
123
Konum
Ankara
Adı
Murat
Soyadı
Özyılmaz
Anladım hocam yapacak birşey yok ne diyebilirim.
 

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Katılım
20 Şub 2011
Mesajlar
3,078
Konum
Batman
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
oncelikle bu uslubu bi kus severe kesinlikle yakıstıramadım,forumda ilanlar ve konular kötü bir durum olmadıkca silinmez,burasi birlik ve beraberlik ortamı,yakısıksiz kelimelerinizi size iade ediyorum ve üyeliginiz silinecektir..bole davranıslarla bu forma layık bir insan değilsiniz..
 

özcanduman

Site Moderatörü
Katılım
19 Şub 2015
Mesajlar
1,837
Konum
Ankara
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Sevgili Üye
1-    Forum'umuzda  hiçbir koşul altında siyasi ve benzeri amaç gütmemektedir bu doğrultuda site içerisinde  dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapan yazılar yazılamaz.

2-  Kişiler özel de samimi dahi olsalar genel başlıklar altında konu açtıkları durumlarda muhatab oldukları kişilere sen ve ben gibi hitab edemezler.

3-  Bilgisayar başındayım, istediğimi yapabilirim diye düşünmeyin.İnsanlara saygılı olunki sizede saygı ve sevgi duysunlar

4-    Forumda Argo kelime kullanmayın ,kullananları uyarın. Çünkü burası ortak kullanılan bir alan ve cümlelerimiz bizim aynamızdır.

5-  Hiç bir kurum, Dernek,Site, ve kişiler'i rencide edici yazılar yazılamaz.

6-  Noktalama işaretlerine dikkat edin. Anlaşılan cümleler kurun.

7-  Açılan başlıklara boş mesajlar atmayın. Atılan boş mesajlar sadece mesaj sayınızı yükseltir kalitenizi belli etmez.

8-  İnsanlarla polemiğe girmeyin. Tartışmayın demiyoruz tabii ki tartışacaksınız.Forum bunun için vardır.Tartışma kavgaya dönüştüğü anda yöneticilere başvurun.

9-  İnsanların fikirlerine saygı duyunki sizinde fikirlerinize saygı duysunlar Size karşı yapılan eleştirilere kulak asın.

10-  Unutmayalım ki forumun en saygı değer kullanıcıları insanlara en çok yardım eden, en güzel paylaşımları yapan kişilerdir.Bu tip kişileri kendinize örnek alın. (ve kesinlikle yapılan emeğe saygı duyun ki sizinkınede saygı duysunlar )

11-  Forumda belli bir seviyeye ulaştığınızı düşünüp diğer insanları küçük düşürmeye çalışmayınız.

12-  Forum İçerisinde yönetime yardımcı olmaya çalışın, onlarda bizim gibi insan, bazı detayları gözden kaçırabilirler . Onlara yardımcı olmak üyelerin görevlerinden biridir dikkat edelim ki forum sağlıklı olsun .

13-  Mesaj yazacağımız her konuyu tamamen okuyun , konun ağırlığına göre mesaj yazın yada teşekkür edin. Unutmayalım ki bize komik gelen bir konu başkasını üzebilir o yüzden konuyu tam okuyarak , yorumlayıp , emin olup ona göre bir şeyler ekleyelim.

14-  Forum'un yürümesi için konulan kurallara uyun. Bu tip etik ve ahlaki görgü kuralları aklınızdan hiç bir zaman çıkarmayın.Bu kurallar forumdaki her kuraldan önce gelir.

15-  Bu  Forum'umuz (Başka forum sitesiyle,derneklerle,kulüplerle,kamu ve sivil toplum kuruluşları) hakkında tartışma konusu olabilecek maksatlı yazılar ve konuları açan kişiler açmış  oldukları konular silinir açan kişide sitemizden uzaklaştırılır üyeliği iptal olur

16-    Forum'umuzda bulunan dernek ve kulüb üye arkadaşlarımızın diğer site müdavimleri ve üyelerinden hiçbir özel farkı bulunmamaktadır.birkaç gün veya birkaç ay sonra o arkadaşlarımızında dernek ve kulüp üyesi olabileceğini unutmayalım,forumumuz kıvrık gagalılar kulübü ve derneğinin iletişim forumu olup bir başka dernek vede kulüp reklamı vapılmayacağı gibi imzalarda logo kullanmayı yasaklamıştır.

17-  Mümkün olduğu kadar başlıklar haricinde renkli yazı kullanmayalım.kullanan arkadaşlarımızı rencide etmeden özel mesaj yolu ile uyaralım.

18-    Forum'umuzda sahte üyelik açmaya çalışan sahte isimle giren kişiler olabilir.bu kişiler tesbit edildiğinde üyelikleri iptal olur.

19-    Forum'umuzda tartışma konusu olabilecek hertürlü yazı silinir.yazan kişiye ihtar verilir gerektiğinde üyeliği iptal olur.
       
20-    Forum'umuzda jumbo show kuşu hariç İthal kuş satışı yasaklanmıştır.

21-    Forum'umuza üye olan arkadaşların üyelikleri ve açmış olduğu konular,iletiler hiç bir şekilde silinmez

22-    Forum'umumuza üye arkadaşların kuşlarının  ve kullanılmış üretim kafes dışında herhangi bir mlz için ticari ilan veremezler.

23-    Forum'umuz muhabbet kuşu üreten arkadaşlar topluluğu  çatısı altında kurulan bir sitedir.lütfen başka amaç.gaye için kullanmayalım.
         

 


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...