FORUM SAYFASINDA ÜRETİCİLER VE ŞEHİRLERİ BAŞLIĞININ OLMASI

ÜHSAN

Üyemiz
Adı
YAVUZ
Soyadı
GÜÇLÜ
GEÇ KALINMIŞ AMA MUTLAKA OLMASI GEREKEN BİR UYGULAMA......

dthunter

Üyemiz
Adı
Kenan
Soyadı
Ölçek
Yapılması gereken çok mantıklı bir uygulama. Sanıldığı gibi üretici sayısı az değil ben Afyon / Sandıklı' dayım burada dahi benim bildiğim 5-6 tane hobi amaçlı da olsa 15-20 çiftli üreticiler var. İsabetli bir uygulama olur.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Erdi ARIKAN' Alıntı:
drop-down menü şeklinde seçim yapılacağı için kirlilik yaratmaz diye düşünüyorum. var olan az bilgi birikimimle istendiği takdirde teknik olarak siteye yardımcı olabilirim.
SMF forum yazılımlarında bunun gibi bir özellik eklemek bir proğramcı için meşakatli bir iş olabilir...o yüzden yardımcı olurum derken tekrar düşünmeni tavsiye ederim...site sahibi hadi yap derse işin içinden çıkılması zor bir duruma düşebilirsin.

Fikir genel olarak güzel ama dediğim gibi, hazır forum yazılımlarında bunun gibi özellikler yoktur. Birçok forum yazılımı kullanıcıları tarafından geliştiriliyor ama SMF bunların en az geliştirileni...yani yeterince eklenti üretilmediği için SMF genellikle çok sınırlı fonksyonlara sahip.

Diğer yandan birkaç arkadaşın dediği gibi bunun bazı sakıncaları da olabilir...ayni bilgiler durmadan farklı şehirler altında tekrarlanıp duracak...forumu parçalamak yerine birleştirmek daha mantıklı, insanlar bilgilere daha kolay erişecektir.

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Herkes profilinde imza kısmında ikamet ettiği şehri yazsa yeterli olmazmı açaba en basit yoldan çözülmesi için ::)