Forum sitesi olarak 10.000 üyeyi geçtik

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
05 Mart 2010 Tarihinde kurulan ve yüzlerce üretici ve kuş severimize faydalı bilgiler sunan  "www.muhabbetkusuureticileri.org" forum sitemiz bugün Mustafa TÜRK arkadaşımızın katılımıyla 10.000. üyeye ulaşmıştır. katılımcı tüm forum üyesi arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum bu vesile ile Mustafa Türk arkadaşımıza 10.000.üye olarak hoş geldin diyoruz 10.000. forum üye anısına Mustafa Türk arkadaşımıza önümüzdeki günler içinde forum sitesi adına plaket vermeyide düşünüyoruz hayırlı uğurlu olsun 

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Gerçektende kaliteli insanların kaliteli bir forumda buluştuğu güzel bir site . Bu site sayesinde  her şehirde muhabbet edebileceğimiz kaliteli dostlar , kuş sağlığı ve üretimi hakkında çok değerli bilgiler edindik . NICE ON BINLERE

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mustafa TÜRK.' Alıntı:
sevgili arkadaşlar ve muhabbet severler. MUHABBET KUŞU ÜRETİCİLER PLATFORRMU dan almis oldugum 10.000inciüye plaketi icin cok mutlu oldugumu belirtmek isterim plaket kadar önemli olan muhabbet kuşuna sevdalı arkadaşlarla beraber olabilmekti .Bizlere bu birlikteligi saglayan( KIVRIK GAGALILAR )dernek başkanı ve kurucusu sayın SELAHATTİN GÜÇLÜ abimizede buradan teşkkürü borç biliyorum ve bu güzide derneğimize emeği ve katkısı olan arkadaşlarımıza da teşekkur ederim sevgi ve saygılarımı sunarım
Plaket tatlısını isterim istanbula geldigim de :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Buna benzer duyuru ve yazıları okumayı çok seviyorum, insan ister istemez motive oluyor...bunlar güzel haraketler. 20 bin hiç de uzak bir ihtimal değil, Akvaryum.com platformunun bugünkü istatistiklerine bakacak olursak 75,464 üyesi var... burada neden olmasın  :)

Mustafa dostumuzu tebrik eder, iyi forumlar dilerim.

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
DAHA NİCE 10.000 LERE BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER alkisd alkisd alkisd

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Ne tatlı mı ne zaman gidiyoruz tatlıyı yemeye :)) Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun.
mustafa türk kardesime misafir olucam sözüm var.. kendisi misafirim oldu.Allah ne zaman kısmet ederse sözümüzü tutucaz.. üzerine tatlıyıda ekliyim dedim :)