Forumumuza saldırı olmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar forumumuz bugün saat 14.00 civarında saldırıya uğramıştır forum hizmet aldığımız host tarafından 20 dakika kapatılmıştır.
Kötü yola düşmüş bu kişileri ALLAH  ıslah etsin inşallah

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
dertlerı nekı bunların ıı daha buyuk zarar vermedıler sukur

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Volkan YAVUZ' Alıntı:
dertlerı nekı bunların ıı daha buyuk zarar vermedıler sukur
butun dertleri kıskanclık baskada bisi değil,basarıya ulasılanlar taktir edilir zihniyeti ne yazıkki turkiyede yok.. basarıya ulasmıs kisiler, kurumlar vs.kıskanclar tarafından camur atılır kötülenir zihniyeti var.. niye saldırıyorsun arkadas... bi tarafından yetiyorsa kendine guveniyorsan.. yap emek ver calıs cabala uykundan ödün ver rahatından ödün ver Allah sanada verir..

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
forum adına büyük geçmiş olsun.bu tür davranışlarda bulunan kişileri kınıyorum.acaba ellerine ne geçecek...insanlar burada bilgi paylaşıyor, güzel bir sosyal ortam teşkil edilmiş.Birkez daha emeği geçenlere şükranlarımı arz ederim

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
butun dertleri kıskanclık baskada bisi değil,basarıya ulasılanlar taktir edilir zihniyeti ne yazıkki turkiyede yok.. basarıya ulasmıs kisiler, kurumlar vs.kıskanclar tarafından camur atılır kötülenir zihniyeti var.. niye saldırıyorsun arkadas... bi tarafından yetiyorsa kendine guveniyorsan.. yap emek ver calıs cabala uykundan ödün ver rahatından ödün ver Allah sanada verir..
+1

tonyukukzon

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Konuyla ben ilgileniyorum bu saldırı hususunda yazışma yapmamanızı rica ediyorum !

Konu tarafımdan kilitlenmiştir.

tonyukukzon

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
BİLGİLENDİRME MESAJI

* BUGÜN SAAT 2 SULARINDA SİTEMİZE DDOS TÜRÜ SALDIRI YAPILMIŞTIR.

* SERVİS SAĞLAYICIMIZ YAPILAN SALDIRIYI ÖNLEMEK İÇİN HİZMETİ 21 DAKİKALIĞINA DURDURMUŞ VE BİZİ BİLGİLENDİRMİŞTİR.

* SALDIRIYI YAPAN 1 BİLGİSAYRDAN 1 İP ADRESİ İLE İŞLEM YAPMIŞTIR.

* SALDIRIYI YAPAN KİŞİNİN KLASİK BİR LAMER OLDUĞU PROXY KULLANMADIĞINDAN BELLİDİR.

* ŞANSINI BİR YADA BİRKAÇ KEZ DAHA DENEMESİNİ TAVSİYE EDERİM BU SAYEDE BU SEFER ES GEÇTİĞİM SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMA HAKKIMI / ZI BİRDAHAKİNE BU SEFERKİNDE ELİMİZDE OLAN KAYITLARLA BİRLİKTE KULLANACAĞIMI / ZI KENDİSİNE BURADAN BİLDİRİRİM.

* ANKARAYA SELAM OLSUN (İP ADRESİN ELİMDE ;) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...