Forumumuza Tapatalk'la girebilirsiniz

bolubeyi

Sayfa Yöneticisi
Foruma tapatalk desteği eklenmiştir. Tapatalk, akıllı telefonunuzdan forum sistemlerine daha rahat erişmenizi ve aynı anda birçok forumu takip etmenizi sağlayan bir uygulamadır. Tapatalk ile foruma girdiğinizde bildirimler otomatik olarak yapılıyor ve forum sayfalarında çok daha hızlı gezinebiliyorsunuz. Başlangıçta zorluk çekilebilir ancak birkaç deneme yanılma ile forumu bilgisayardan bile hızlı kullanabilirsiniz.
Tapatalk'ı destekleyen forum sistemleri aşağıdadır:

SMF PhpBB MyBB vBulletin Vanilla Ipboard Xenforo Kunena BbPress Voltlab ProBoards gibi forum sistemleri ve WordPress içerik yönetim sistemleri...

Tapatalk özelliğini yüklemek için hem forum sistemine ek dosyalar, akıllı ceplere ise Tapatalk adlı programı yüklemek gerekiyor. Muhabbet Kuşu forumu SMF içerik yönetim sistemi ile düzenlendiğinden Tapatalk ile gayet uyumlu olarak çalışmaktadır.

Android IOS ya da Windows Phone işletim sistemi olan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak Tapatalk programını kurduktan sonra, eğer üyesi olduğunuz bir forum varsa ve bu forum Tapatalk'ı destekliyorsa forumun en üstünde bir uyarı penceresi göreceksiniz bu pencerede Open is App'a basıyoruz.

Ve forumumuz Tapatalk programıyla açılıyor. Foruma giriş yapıyoruz veya üye değilsek kaydoluyoruz artık programımız kullanıma hazır hale geliyor. Bildirimler başta olmak üzere diğer ayarları kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Tapatalk ile forumu açıp bir kez oturum açtığınızda, artık sürekli olarak forumla ilgili gelişmeler -mesaj, konu, size gelen özel mesaj- mobil cihazınızda bağlantınız açık olduğu sürece anında bildirim olarak gelmektedir.

Yönetici arkadaşlar da bu uygulama üzerinden yine denetim, onay süreçlerini gerçekleştirebilmektedir.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
teknik destek' Alıntı:
Foruma tapatalk desteği eklenmiştir. Tapatalk, akıllı telefonunuzdan forum sistemlerine daha rahat erişmenizi ve aynı anda birçok forumu takip etmenizi sağlayan bir uygulamadır. Tapatalk ile foruma girdiğinizde bildirimler otomatik olarak yapılıyor ve forum sayfalarında çok daha hızlı gezinebiliyorsunuz. Başlangıçta zorluk çekilebilir ancak birkaç deneme yanılma ile forumu bilgisayardan bile hızlı kullanabilirsiniz.
Tapatalk'ı destekleyen forum sistemleri aşağıdadır:

SMF PhpBB MyBB vBulletin Vanilla Ipboard Xenforo Kunena BbPress Voltlab ProBoards gibi forum sistemleri ve WordPress içerik yönetim sistemleri...

Tapatalk özelliğini yüklemek için hem forum sistemine ek dosyalar, akıllı ceplere ise Tapatalk adlı programı yüklemek gerekiyor. Muhabbet Kuşu forumu SMF içerik yönetim sistemi ile düzenlendiğinden Tapatalk ile gayet uyumlu olarak çalışmaktadır.

Android IOS ya da Windows Phone işletim sistemi olan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak Tapatalk programını kurduktan sonra, eğer üyesi olduğunuz bir forum varsa ve bu forum Tapatalk'ı destekliyorsa forumun en üstünde bir uyarı penceresi göreceksiniz bu pencerede Open is App'a basıyoruz.

Ve forumumuz Tapatalk programıyla açılıyor. Foruma giriş yapıyoruz veya üye değilsek kaydoluyoruz artık programımız kullanıma hazır hale geliyor. Bildirimler başta olmak üzere diğer ayarları kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Tapatalk ile forumu açıp bir kez oturum açtığınızda, artık sürekli olarak forumla ilgili gelişmeler -mesaj, konu, size gelen özel mesaj- mobil cihazınızda bağlantınız açık olduğu sürece anında bildirim olarak gelmektedir.

Yönetici arkadaşlar da bu uygulama üzerinden yine denetim, onay süreçlerini gerçekleştirebilmektedir.
Bu tapatalk harika birşeymiş olmaz bu güzellik

prax

Yeni Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Örs
Hele şükür . Istegimiz gerçekleşmiş. Tapatalk destegi ile daha da güzelleşecek

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Tapatalk yeni güncelliğiyle dahada kullanışlı olmuş  istediğin yerden foruma girip konuları rahatça okuyabilme ve yazabilme harika bir olay bütün akıllı telefon kullanan arkadaşlarıma şiddetle tafsiye ediyorum

ilkerkozan

Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
kozan
Tapatalka ne yazmamız gerekiyor forumu bulmak için? Başka bir forum çıkıyor sürekli. Bir türlü giremedim tapatalkdan.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Fatih KÖLE' Alıntı:
Sorun nedir acaba açıklarmısınız nasıl bir hata veya sorun var ise yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
İsmini yaziyorum formun bir türlü bağlanmıyor açaba ismi yanlış yazıyorum

Fatih Köle

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.pvckafesyuvalik.com
Adı
Fatih
Soyadı
Köle
evet bende daha önceden eklemiştim forumu şimdi dediğiniz gibi bulamıyor. Bunu teknik destek ekibi çözecektir diye düşünüyorum.

Tapatalk ayarlarını tekrar güncellemeleri gerekecek sanırım.

Fatih Köle

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.pvckafesyuvalik.com
Adı
Fatih
Soyadı
Köle
Teknik destek ekibinin bu sayfaya https://tapatalk.com/ giderek kullandığı sistem ayarlarından forumu görünür yapması lazım. O zaman aramalarda çıkacaktır forum...