Frontosa Balıkları

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Daha önce Frontosa bakmamışsanız işiniz çok zor. Yavru alımı en zor balıkların başında geliyor. Bende bakmıştım bir defa yavrularınıda aldım ama canımdan bezdirdiler. Yavru alımı daha kolay olan bir tür seçerseniz avantajınıza olur

yasin milayım

Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
milayım
frontaza ı yavru  sunu 1o tl den alacaksın 2 sene bakacaksın satsan satsan en baba 75 tl ye satarsın hani bunun para kazanması yaptığın masraf yaktığın elektırik daha bunun içinden ölenler olur. ben senin yerinde olsam damızlık sarı ve yunus balığı alırım 1 sene içinde ana parasını kurtarırsın benden tavsiye saygılar.:.....

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
frontozo beslemek ve ilgilenmek gayet sabır isteyen bir olay. çok kolay ama herşey rayına oturasıya kadar. zor olanı başarıp istedigi ortamı saglayıp gerekli hacimi sundugunda zamanla alısırlar ama tavsiyen ya yavrudan alıp büyütün yada hazır oturmuş koloni bulun ve birdaha aralarına ne dişi nede erkek atmayın en önemlisi tecrübeniz yoksa frontozola başlamayım balıklara yazıl olabililir saygılar...

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Herkese tek tek teşekkür ederim. Ben en iyisi seyirlik bi akvaryum yapayım :D oturayım karşısına çekirdek yiyim :)