Gaga etrafında şişme

rood84

Üyemiz
Adı
reyhan
Soyadı
demir
herkese merhabalar.Kuşumun gagasının her iki tarafında şişme var .ne olduğunu bilmiyorum .Karşılaşan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım edebilir mi.Tatile gittim geldim 1 hafta şüreçte bu hale gelmiş kuşum.Altında da yumurtası var .Çok canım sıkıldı.Yardım !!!

vuslat06

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Erdogan
Benim de aynı dert tepeli çiftimin  tekinde şişme kırılma ve agaç kabugu gibi bi katman oluşdu neden oldugu ve ne yapmamız gerekirrr yardım 

Tahir BAYAKI

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.tirepetshop.com
Adı
Tahir
Soyadı
BAYAKI
  Daha önce denenmiş ve başarıya ulaşmış bir tedavi,- Flagyl eczaneden al 4 de birini ez suluga koy hergün degiştirerek 7 gün içir daha sonra 3 gün vitamin ver-..

Reyhan bey bu tedaviyi daha önce sitemizin birkaç üyesinede önerdim ,sizin kuşunuzun göz etrafındada başlamış bence hemen uygulayın..

rood84

Üyemiz
Adı
reyhan
Soyadı
demir
Tahir bey çok teşekkür ederim .Bugün hemen tedaviye başlıyorum .Altındaki yumurtalara yatar mı acaba  .Kuşum ölmez inşallah.

rood84

Üyemiz
Adı
reyhan
Soyadı
demir
Yardımınız için çok teşekkürler tahir bey.İnşallah iyileşir.

rood84

Üyemiz
Adı
reyhan
Soyadı
demir
Tahir bey yardımınız için tekrar teşekkür ederim.flagy ilacını kullandım kuşum şu anda tedavinin 5. gününde ve tamamen iyileşti.

Tahir BAYAKI

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.tirepetshop.com
Adı
Tahir
Soyadı
BAYAKI
reyhan demir' Alıntı:
Tahir bey yardımınız için tekrar teşekkür ederim.flagy ilacını kullandım kuşum şu anda tedavinin 5. gününde ve tamamen iyileşti.
Reyhan bey ben teşekkür ederim önerimi dikkate aldığınız için , ayrıca bilgi paylaşıldıkça güzeldir..