K kocan Takipçi Üyemiz Katılım 27 Ağu 2011 Mesajlar 167 Konum istanbul Adı adem Soyadı koçhan 11 Ara 2013 #1 Arkadaslar hayirli aksamlar Salmada bulunan kuslarimdan bir tanesi yuva kapma kavgasi sonucunda ust gagasi tamamen koptu konuyla alakali yardimlarinizi bekliyorum
Arkadaslar hayirli aksamlar Salmada bulunan kuslarimdan bir tanesi yuva kapma kavgasi sonucunda ust gagasi tamamen koptu konuyla alakali yardimlarinizi bekliyorum
K kemal akbulut Uzman Üyemiz Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 2,034 Konum Muğla Marmaris Web sitesi ww.muhabbetkusuureticileri.com Adı Kemal Soyadı Akbulut 11 Ara 2013 #2 GEÇMIŞ OLSUN BUYUK BIR IHTIMAL KAYBEDEBILIRSIN HAZIRLIKLI OL BESLENEMEZ FAKAT YARA MERHEMI SUREREK STERIL TUTARAK ELLE BESLEMEYE ÇALIŞ SLM
GEÇMIŞ OLSUN BUYUK BIR IHTIMAL KAYBEDEBILIRSIN HAZIRLIKLI OL BESLENEMEZ FAKAT YARA MERHEMI SUREREK STERIL TUTARAK ELLE BESLEMEYE ÇALIŞ SLM
K kocan Takipçi Üyemiz Katılım 27 Ağu 2011 Mesajlar 167 Konum istanbul Adı adem Soyadı koçhan 12 Ara 2013 #3 kuşu eşiyle birlikte bir kafese ayırdım umuyorum eşi besler
T toprak-zemin Uzman Üyemiz Katılım 26 Kas 2012 Mesajlar 329 Konum Diyarbakır Adı Barış Soyadı ÜRGEN 15 Ara 2013 #4 Gaga tekrar uzar diye Düşünüyorum . Tırnaklarımız gibi . Öyle deil mi arkadaslar yoksa uzamaz mı kuşu durumu ne bu arada
Gaga tekrar uzar diye Düşünüyorum . Tırnaklarımız gibi . Öyle deil mi arkadaslar yoksa uzamaz mı kuşu durumu ne bu arada
B Batuhan26 Uzman Üyemiz Katılım 9 Ara 2012 Mesajlar 817 Konum Eskişehir Web sitesi www.facebook.com Adı Batuhan Soyadı Sevinç 15 Ara 2013 #5 kartallarda kendi gagalarını sökerler bu istemsiz olmuş ama umarım düzelir geçmiş olsun
K kocan Takipçi Üyemiz Katılım 27 Ağu 2011 Mesajlar 167 Konum istanbul Adı adem Soyadı koçhan 15 Ara 2013 #6 Sizlere omur rahmetli oldu
T toprak-zemin Uzman Üyemiz Katılım 26 Kas 2012 Mesajlar 329 Konum Diyarbakır Adı Barış Soyadı ÜRGEN 16 Ara 2013 #7 Yazık olmuş üzüldüm