Gaga taşı birleştirme

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
başlık biraz ilginç oldu herneyse muhabbet kuşlarım gaga taşlarını kalsıyum kemıklerını yemıyorlar daha cok kırıp yere atıyorlar bende sınırlenıp aldım hepsını toz halıne getirdim şimdi bunları birleştirmemin bir yolu var mı ? birleştirip kucuk kucuk 3 4 tane yapıp verıcegım 2 3 günde bitirsinler

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
başlık biraz ilginç oldu herneyse muhabbet kuşlarım gaga taşlarını kalsıyum kemıklerını yemıyorlar daha cok kırıp yere atıyorlar bende sınırlenıp aldım hepsını toz halıne getirdim şimdi bunları birleştirmemin bir yolu var mı ? birleştirip kucuk kucuk 3 4 tane yapıp verıcegım 2 3 günde bitirsinler
Gaga taşı içindeki alçı vb. maddeler sayesinde kuşların kalsiyum ihtiyacını da karşılar ama asıl  kullanım amacı kuşun gagasını düzlemesini sağlamaktır, bu sayede gaga fazla uzamaz, kuş taşı parçalarken gagasını  da törpüler, keşke toz haline getirmeseydiniz, mürekkep balığı kemiğini toz haline getirip mamaya ekleyebilirsiniz çünkü mürekkep balığı daha çok kalsiyum amacıyla kullanılır...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Ahmet KARA teşekkür ederim gaga taşı dedigime bakma kalsiyum kemiği ve kalamar kemigi birleşimi alışkanlıktan gaga taşı dedim :D