X xxismetxx Üyemiz Katılım 21 Mar 2012 Mesajlar 58 Konum izmir Adı İSMET Soyadı BALIKÇI 27 Mar 2012 #1 geçenlerde bi tanıdığımın üretimhanesine gittim.gaga taşı yerine inşaatlarda kullanılan gazbetonlardan koymuşlar bütün kafeslere.sizce doğru bişey mi bu.
geçenlerde bi tanıdığımın üretimhanesine gittim.gaga taşı yerine inşaatlarda kullanılan gazbetonlardan koymuşlar bütün kafeslere.sizce doğru bişey mi bu.
B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 27 Mar 2012 #2 ismail gaz beton biriketleri petşhoplarda satılan marka mineral bloklarına benziyor bende merak ettim doğrusu
ismail gaz beton biriketleri petşhoplarda satılan marka mineral bloklarına benziyor bende merak ettim doğrusu
X xxismetxx Üyemiz Katılım 21 Mar 2012 Mesajlar 58 Konum izmir Adı İSMET Soyadı BALIKÇI 27 Mar 2012 #3 ben hiç denemedim onu.mürekkep balığı kemiği veriyorum sadece
A ABDULLAHYILMAZ Uzman Üyemiz Katılım 23 Haz 2011 Mesajlar 311 27 Mar 2012 #4 http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,9793.msg150138/topicseen.html#new linkteki konudan inceleme yapabilirsiniz ihtiyaç duyarsanız yardımcı olalım kolay gelsin.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,9793.msg150138/topicseen.html#new linkteki konudan inceleme yapabilirsiniz ihtiyaç duyarsanız yardımcı olalım kolay gelsin.
I ilbeyli Üyemiz Katılım 9 Mar 2011 Mesajlar 43 Konum adıyaman Adı halim Soyadı arslan 12 Nis 2012 #5 ben topuk taşı kullanıyorum, sıkıntı yok gibi. bazen kızgın erkekler 10 dk da ezebiliyorlar ama koca topuk taşını.
ben topuk taşı kullanıyorum, sıkıntı yok gibi. bazen kızgın erkekler 10 dk da ezebiliyorlar ama koca topuk taşını.
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 12 Nis 2012 #6 İsmet BALIKÇI' Alıntı: ben hiç denemedim onu.mürekkep balığı kemiği veriyorum sadece Genişletmek için tıkla ... En uygunu en günenlisi de bu...
İsmet BALIKÇI' Alıntı: ben hiç denemedim onu.mürekkep balığı kemiği veriyorum sadece Genişletmek için tıkla ... En uygunu en günenlisi de bu...