gaga uzunluğu

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
Merhaba arkadaşlar geçen ay 1 çift muhabbet aldım eş dişinin gagası epey uzamış biraz ucundan kestim korkarak ama yinede uzun biraz kafeste gaga taşı m.balığı kemiği vs. mevcut yavru bakımında sıkıntı yaşarmı dişi diye düşünürek tecrübeli arkadaşlara sormak istedim teşekkürler.

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
uzun kısmı duşcek gibi sanki renginde değişmeler oldu gagasının uzun kısmında

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
üst gaga alt gagadan biraz uzun olacak şekilde tırnak makası ile kesebilirsin . Zaten tırnaklarımız gibi bir yapıya sahıp Dikkatlı ol daha önce hiç kesmedim ama kesen birini görmüştüm :) o yüzden sen başka abilerdende cevap bekle  fakat yapabilecegini sanmıyorsan 2 dk bir vetenirene götürmeni tavsiye ederim yada bir petshop üretimci abimize götürebilirsin . Geçmiş olsun

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
Barış URGEN' Alıntı:
üst gaga alt gagadan biraz uzun olacak şekilde tırnak makası ile kesebilirsin . Zaten tırnaklarımız gibi bir yapıya sahıp Dikkatlı ol daha önce hiç kesmedim ama kesen birini görmüştüm :) o yüzden sen başka abilerdende cevap bekle  fakat yapabilecegini sanmıyorsan 2 dk bir vetenirene götürmeni tavsiye ederim yada bir petshop üretimci abimize götürebilirsin . Geçmiş olsun
iş başa düştü hallederim akşam ben onu :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu kuşun acilen gagasının kısaltılması lazım belli aralıkla ufak ufak kesin zaten normal şeklini gözlede ayarlarsınız  bu yavru beslemeye engel hatta yem kırmaya bile engel olabilir zor iş deil .....

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bu kuşun acilen gagasının kısaltılması lazım belli aralıkla ufak ufak kesin zaten normal şeklini gözlede ayarlarsınız  bu yavru beslemeye engel hatta yem kırmaya bile engel olabilir zor iş deil .....
evet öyle yapcam bende saol

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
nasıl kestiğini merak ediyorum foto koyarsan bakalım bı nasıl olmuş