Gagasından köpük cıkıyor acil yardım

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
Selim YALÇIN' Alıntı:
Sağol kardeşim başka kuşum yok. Küçüklükten beri erkek yetiştirip egıtırim. Erkek egıtımlı  bağlıydı bana kıyamadım tek Olmasın diye Dişi aldım. Ikiside sağlıklıydı mamadan yada sudan mikrop aldılar sanırım cok iyi bakıyordum aslında. Üzdüler beni. Allah sizin kuşlarınıza sağlık versin ınsallah
Bu su kapları çok tehlikeli oldu kardeşim  sabunla yıkayıp ıyı durulamayınca bu sorunlar cıkıyo tavsıyem sularını cesme suyu koymayın kendi içtiniz sulardan koyun ve yenı yıkadınız suluktan azcık için bakın sabun kalmısa ıyıce temızleyın durulayın yenısını takın

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Aynı şekilde benimde dün kuşumun bu saatlerde ağzından köpük geldi sonra gözü sulandı hala geçmiş değil ara ara kusacak gbi oluyor ama sadece gözü sulanıyor kuşçu onun için ilaç yok dedi vitamin verdi bol su içsin dedi ama benim içim rahat değil bilgisi olan var mı ?

Ekli dosyalar

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
Ceren yagmur' Alıntı:
Aynı şekilde benimde dün kuşumun bu saatlerde ağzından köpük geldi sonra gözü sulandı hala geçmiş değil ara ara kusacak gbi oluyor ama sadece gözü sulanıyor kuşçu onun için ilaç yok dedi vitamin verdi bol su içsin dedi ama benim içim rahat değil bilgisi olan var mı ?
Mikrop kapmış belli yenı bir suluk al kafesin altını temizle çubukları temizle muhtelemen kasınacaktır orası kasıyacaktır dedıklerımı yap sonra olusuna bırak

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Temizledim hemen kafesini sulığunuda yıkadım ama değiştiririm yine , acaba diyorum sultan papağınıda var şuan evde ondan mikrop bulaşmış olabilit mi ??

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
Ceren yagmur' Alıntı:
Temizledim hemen kafesini sulığunuda yıkadım ama değiştiririm yine , acaba diyorum sultan papağınıda var şuan evde ondan mikrop bulaşmış olabilit mi ??
sorun olcaganı sanmıyorum ama 3 gunde bı temızle kafeslerını altınıda

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Pekii çok teşekkürler , çok ciddi bir durum yoktur değil mi ?? :/ :(

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Desktop/IMG_20150911_171854.jpg  mavi olanı tavsiye edıyorum onun temızlenmesı daha kolay beyaz olanın koslerı zor temızlenır ve yarısı temızlenmez mıkroplar kalır

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Açılmıyor göremedim resmi tekrar link atabilirmisiniz ??

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Desktop/IMG_20150911_171854.jpg        kopyala yeni sekmede aç                                         

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Yine açılmıyor malesef :( ama ben sizin dediğini thmin ediyorum bende de bu var şuan temizlik yaparkende kulak çöpüyle kıyılarınıda siliyorum

Ekli dosyalar

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Tünekte tüylerini kabartmış duruyor arada kaşıyor kafasını gözleri biraz daha iyi ama tam geçmedi yeminden yiyor çıkmak için kafeste turda atıyor halszlik yok ama kafesn altında ağzından çıkarmış yemler var sindiremiyor olabilir öi ?? Sabh elimede çıkarmıştı iki tane gerisini yine yuttu

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
Eline al eger elıne alısıksa elını ıslat tuylerını sur her yerıne oyle yap sonra esmeyen sıcak bır yere koy

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Tamam ;) normlde kendi yıkanır prmagımda ama şimdi suan kaçıyor

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Uyuyor şuan aynı ne kötü ne iyi umarım sabaha daha iyi olur  icon_pray

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
Benim 7 yılık kusumda sabah bısı olmaz dedım kus vefat etti onu ıyıce ı yıkayın tekrar ınerneen muhabe kusları seslerı acın

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Korkutmayın beni :( diliyorum toparlar kendini ama dediğinizi yapıcam ;)

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Ceren yagmur' Alıntı:
Korkutmayın beni :( diliyorum toparlar kendini ama dediğinizi yapıcam ;)
Ceren hanım kuşunuzda ıshal varmı ? Benım kuşlardaki belirtilerin aynısı var. Kusma varsa kursak mantarı olmuş olabılır.