Gagasından köpük cıkıyor acil yardım

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Normal katılıkta dışkısı ama biraz daha koyu normale göre

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Bir kere köpürdü ağzı ve br kerede elime ağzındn yem çıkardı

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Ceren yagmur' Alıntı:
Bir kere köpürdü ağzı ve br kerede elime ağzındn yem çıkardı
Dışkısına dıkkat edin sulu koyu yeşil olur ve poposuna yapışır, kafa hareketi yapıp kusuyorsa mikrop yapmıştır. Tedavıye başlamanız lazım. Ben kurtaramadım

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Ben kurtaramadım 2 kuş kaybettim o yuzden bı tedavi söyleyemıcem. En iyisi kuşunuzun hasta Oldugunu düşünüyorsanız kuşlardan anlayan bi veterinere götürmek daha iyi olur.

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
selim yalcın kardesım benim kusun kuyrugu yamuk hep oyle 32 gunluk yavru daha

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
flagly eczanede var 5-10 tl arası çeyreğini suluğuna ufalayıp 1 hafta 10 gün kullandım iyileşti çok şükür .ağız köpürmesi yem kusması vardı

Ceren yagmur

Yeni Üyemiz
Adı
Ceren
Soyadı
Yağmur
Ünsal UCAK' Alıntı:
flagly eczanede var 5-10 tl arası çeyreğini suluğuna ufalayıp 1 hafta 10 gün kullandım iyileşti çok şükür .ağız köpürmesi yem kusması vardı
Sizin kuşunuza yediği birşey mi dokundu yoksa mikrop mu kptı dersiniz ??

sinan06

Yeni Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Ceyhan
selamlar  muhabbet kuşunun ağzından köpük gibi mir madde geliyor yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı veterinere götürdüm verdiği ilaçlar bir işe yaramadı acil yardımlarınızı bekliyorum

sinan06

Yeni Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Ceyhan
Arkadaşlar Kuşun ağzından balgam gibi bir madde geliyordu beyaz bir sıvı ve sürekli uyku halindeydi tüyleri kabarık bir şekilde duruyordu uçmaya dermanı yoktu Buradaki arkadaşların tavsiyesi ile bir çok ilaç denedim 1 ay kadar iyileştirmek için uğraştım ve tedavi sonuç verdi kuşum eski haline döndü ve daha iyi durumda yaptığım işlemleri sizlere de anlatayım belki ilerde yardımı dokunabilir. ilk önce kullandığım ilaç nerofen çünkü hayvan üşütmüş ve nefes alması zorlaşmıştı 3 gün boyunca nerofen hapı 4 e bölüp verdim kuşun nefes alışverişi düzeldi ve daha sonra kuşun kursagının şiş olduğunu ve inmediğini gördüm bunun için nidazol antibiyotik kullandım nidazol 250 tablet aldım 1 tane hapı 750 ml suyun içine karıştıtarak 10 gün boyunca verdim kuş 10 gün boyunca sarhoş gibi gezdi ama etkisini 10 gün sonra gösterdi ve düzelmeye başladı en önemliside hayvanın sıcak ortamda tutulmasıdır inşallah kimsenin başına gelmez uygulamak zorunda kalmaz saygılarımla.

aziz42aziz

Yeni Üyemiz
Adı
aziz
Soyadı
topuzoğlu
kareş benim muhabbet kuşumdada aynısı vaar yardım edin ağzından köpük geliyor. inşallah bişey olmaz.flagly diye ilaç varmış abim almaya gitti.salya gibi yapışkan köpük çıkarıyor. YARDIM!!!