Arkadaşlar daha önce köpek sahibiydim köpeğim yaşından dolayı öldü. hayvanlara karşı büyük sempatim var bende hem bakması daha kolay olur diye petshopdan erkek yavru bir muhabbet kuşu istedim şuanda bakıyorum ilk eve getirdiğim gün kuşu ürkütmeden masama koydum ve sadece konuşarak iletişim kurdum ben konuştukca tepki vermeye başladı ertesi gün ise kafese elimi koydum ve kuşu ürkütmeden yanaklarının altından sevmeye başladım ertesi gün kafeste elime alıştırdım ondan sonraki gün ise kuşu saldım şuan aramız pek iyi yaklaşık bir ay oluyor. max 2-3 aylık bir erkek muhabbet kuşu strese sokmamaya calısıyorum ve aynı zamanda bolca ilgileniyorum ancak bugun fark ettim anus kısmındaki tüyler azalmış ve hafif ıslak gibi duruyordu fotoğrafını çekip yüklesem kuşlardan anlayan birisi yardımcı olabilir mi *bende merak ettim bir şey olabilir diye araştırdım ama internette pek bilgiye ulaşamadım genelde yumurta sıkışması veya kanser ile ilgili şeylere denk geldim tabi böyle olunca kuşum dişi değil erkek ve tek başına yumurta ile ilgisi olamdığını fark ettim ama ikinci olay beni korkutuyor 1 ay olmasına rağmen kuşuma çok alıştım bu arada kuşum kabız değil internetten edindiğim bilgilere göre dışkısı gayet sağlıklı.