Garip bir kuş

bkrefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efe
Selamun aleyküm öncelikle 2 haftadır bende olaan yavru bir muhabbet kuşum var ele gelmeye başladı yakında konuşçak bile :D ama sıkıntımız sabahları çok neşeli,hareketli öğleden sonra hep aynı tünekte sabahlıyor ele bile gelmiyor,ötmüyo nedeni nedir acaba.
İyi forumlar.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Bekir EFE' Alıntı:
Selamun aleyküm öncelikle 2 haftadır bende olaan yavru bir muhabbet kuşum var ele gelmeye başladı yakında konuşçak bile :D ama sıkıntımız sabahları çok neşeli,hareketli öğleden sonra hep aynı tünekte sabahlıyor ele bile gelmiyor,ötmüyo nedeni nedir acaba.
İyi forumlar.
sabahları çok hareketli olurlar dediğiniz gibi. . vitamin takviyesi yapın. mamasını eksik etmeyin.

bkrefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efe
mama veriyorum yemiyoz 1 2 gün yem vermedim mava koydum sadece 2 gün aç gezdi.Bana mama tarifi vericek varmı 1 kuş için :D

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
ben vereyim bir adet bebe bisküvisi bir çay kaşığı pirinç unu bir çay kaşığı irmik az bişey havuç rendeleyip vereblirsin karışımı bu karışıma az bişey yumurtada ilave edebilirsin 

bkrefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efe
Normaldede pek yem yemiyor zaten zayıf hayvan hergün uçuruyorum yem yesin diye gene aynı pek yemiyor.