Garip davranış

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Arkadaşlar dün jumbo kırığı bir çift aldım tanınmış birinden. İşten geldiğimde (saat 19:00 civarı)dişinin poposunda fotoğraftaki gibi dışkı yapışıktı ve temizledim. Az önce de (21:05 civarı) odaya girip lambayı yaktığımda aşağıdaki gibi yakaladım bu çifti. Üst gagalarıyla sanki tellere tutunurmuş gibi takmışlar. Sizce bir sorun mu var? Ayrıca yanlarında pvc kafes içerisinde yerli çiftim var ve onlarda bir sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Büyük ihtimal kafese daha alışamadıkları için tedirgin olmuşlar. Alışınca tünekte uyumaya başlarlar.

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Büyük ihtimal kafese daha alışamadıkları için tedirgin olmuşlar. Alışınca tünekte uyumaya başlarlar.
teşekkür ederim Efekan kardeşim. Sen bu forumda on numarasın biliyorsun değil mi? friend
Başka bir sorun olma ihtimali var mı sence? Ya da diğer arkadaşlardan farklı yorumlar var mı acaba?

metin sarıerik

Üyemiz
Adı
metin
Soyadı
sarıerik
kardeşim telaşlanacak birşey yoktur muhabbet kuşları her şekilde uyur bu şekilde uyuyanında coktur..dışkısına gelince eğer sen lambayı yakar yakmaz cektiysen yada yuvadan cıktıysa toptan bırakmıştır

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Metin SARIERİK' Alıntı:
kardeşim telaşlanacak birşey yoktur muhabbet kuşları her şekilde uyur bu şekilde uyuyanında coktur..dışkısına gelince eğer sen lambayı yakar yakmaz cektiysen yada yuvadan cıktıysa toptan bırakmıştır
Dediğim gibi daha dün geldi, yuvaya girdiyse bu harika bir haber ama sanmıyorum. Lambayı yakar yakmaz çektim. Yuvadan da çıkmadığını düşünüyorum.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Bu arada kafes güzel tam resim paylaşabilirmisin zahmet olmaz ise ben kafes arıyorumfa kafesin hoşuma gitti.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Metin SARIERİK' Alıntı:
Muhabbet kuşları her şekilde uyur ama bu şekilde uyumaları normal değildir.Geçicidir,bir sorun teşkil etmez ancak normal değildir.  Bazen de bulundukları yerdeki bazı şeylerden korkarlar ve bu hareketi yaparlar.

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Bu arada kafes güzel tam resim paylaşabilirmisin zahmet olmaz ise ben kafes arıyorumfa kafesin hoşuma gitti.
tamamdır hocam paylaşırım bugün :)

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
arkadaşlar bu garip davranış devam ediyor, tavsiyesi olan var mı?

bu arada kafesin fotoğrafını paylaşmayı unutmuşum kusura bakmayın buyrun.

Kadem Karaman

Üyemiz
Adı
Kadem
Soyadı
Karaman
-- Benim çiftler de ilk geldiklerinde bu pozisyonlara girdiler. Ürkmüş, alışamamışlardır. Ben elimi kafese yaklaştırıp tüneğe geçmelerini sağlıyordum yavaşça, onları bu pozisyonda her gördüğümde. Zamanla normale döndüler.

----- Ayrıca, üzgünüm ama kafesiniz çok kötü/küçük.
http://www.naturbird.com/?newUrun=1&Id=706190&CatId=bs328392&Fstate=&/36x60-TABANLI-%C3%87%C4%B0FTEHANE

--- fiyatı uygun ve karşılaştırmanız için resim ekliyorum. Kanatlarını açıp, bi nebze olsun uçabiliyorlar. Malum çiftleri uçmaları için odaya salmak uygun değil, en azından yaşam alanları genişlesin diye düşünüyorum.

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Kadem KARAMAN' Alıntı:
-- Benim çiftler de ilk geldiklerinde bu pozisyonlara girdiler. Ürkmüş, alışamamışlardır. Ben elimi kafese yaklaştırıp tüneğe geçmelerini sağlıyordum yavaşça, onları bu pozisyonda her gördüğümde. Zamanla normale döndüler.

----- Ayrıca, üzgünüm ama kafesiniz çok kötü/küçük.
http://www.naturbird.com/?newUrun=1&Id=706190&CatId=bs328392&Fstate=&/36x60-TABANLI-%C3%87%C4%B0FTEHANE

--- fiyatı uygun ve karşılaştırmanız için resim ekliyorum. Kanatlarını açıp, bi nebze olsun uçabiliyorlar. Malum çiftleri uçmaları için odaya salmak uygun değil, en azından yaşam alanları genişlesin diye düşünüyorum.

kesinlikle katılıyorum size, kafesimin küçük olduğunu biliyorum, diğer yerli çiftim 60'lık bir pvc box'ta, bu çiftime de aynısından yaptıracağım inşallah ama bu ara ufak bi taşınma mevzumuz var o yüzden henüz yaptıramadım. çok teşekkür ederim bu değerli yorumunuzu paylaştığınız için. Bu kafesi karantina kafesi yapacağım.

Kadem Karaman

Üyemiz
Adı
Kadem
Soyadı
Karaman
---- Aynı fikirde olmamıza gerçekten sevindim  alkisd

-- Güzel kuşlarınızın daha iyi pozlarını bekliyoruz  smileki