garip haraketler...?

tankut

Üyemiz
Adı
TANKUT
Soyadı
UNAL
Merhaba arkadaşlar, ufak bi durum var.Ne olduğunu anlayamadım ve bi danışayım istedim.
Dişi bir kuşum var, erkeğini 1 ay önce falan kaybettim. Şu aralar yanına başka bi erkek getirdim.  Gelen erkek kafesin kuytu yerlerine kendini sıkıştırıyo, bizim kızda yanına yapışıyor. nedir bu durum? Kızdan kaçıyo diyceksiniz belki ama kızın yanına koymadan önce tek kafeste dururkende aynı şekilde  davranıyordu. Kuşlar ortalama 6-9 aylıklık. Herhangibir hastalık belirtisi göremedim.
Bidiğiniz bişey varsa paylaşırsanız sevinirim...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kuşu başka bir yerdenmi getirdiniz?
yani başka bir ortamdan..

tankut

Üyemiz
Adı
TANKUT
Soyadı
UNAL
dişi 3 aydır sabit yerinde, ama erkek geleli 2 gün oluyor. Erkeği alıştırmak için dişinin kafesinin önüne başka bi kafes asıp 1 gün onun içinde beklettim. Sanırsam alışamadı...

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Alışma sürecindedir erkek 3-5 gün içinde normale döner eğer dönmezse erkeği değiştirin.

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
sürekli duracakları kafese önce erkeği koyup bir kaç gün kafesi sahiplenip alışmasını bekleyin.sonra dişiyi, erkeğin yanına koyabilirsiniz.
bu arada yine kafesler yan yana dursun.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Koray ÖZDEMİR.' Alıntı:
sürekli duracakları kafese önce erkeği koyup bir kaç gün kafesi sahiplenip alışmasını bekleyin.sonra dişiyi, erkeğin yanına koyabilirsiniz.
bu arada yine kafesler yan yana dursun.
Erkeğe e vitamini takviyeside yapın.Slm

tankut

Üyemiz
Adı
TANKUT
Soyadı
UNAL
yorumlarınız için teşekkürler, şu aralar bi sorun yok gibi duruyor.