GARİP

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Herkese iyi forumlar beni bir çoğunuz tanır kuşlarımla ne kadar ilgilendiğimi de bilirsinz  8) Tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum. Ben kuşları hatırlarsanız 2 hafta ayırmıştım birleştiklerinde biraz hareketlenme oldu ama yine bir çiftleşme olmadı. Mamaları zaten tam. Dişi de bu aralar yuvaya çok girmeye başladı. Dikkatime takılan bir başka şey de bulundukları odaya ben girince dişi birden yuvalığa atlıyor. Ben odadan çıkana kadar bir ayağı yuvalığın girişinde benim gitmemi bekliyor acaba bu neden ve sizce kuşları tekrardan ayırayım mı  icon_think (Daha bir çiftleşme görmedim)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi açıkçası sanmam çünkü ikiside tüyde ve çiftleştiklerine şahit olmadım. Dişi de daha kızışmadı acaba kuşları ayırsam kızışır mı? Tek korkum dişinin yuvaa alışmasını tekrar bekleyecek olmam birleştirince

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi açıkçası sanmam çünkü ikiside tüyde ve çiftleştiklerine şahit olmadım. Dişi de daha kızışmadı acaba kuşları ayırsam kızışır mı? Tek korkum dişinin yuvaa alışmasını tekrar bekleyecek olmam birleştirince
Tüydelerse korkuyo o zaman. Hatta burda bir başka konudada yazmıştık kuşlar yuvalığa girip çıkmıyolardı. Yuvalığı söktü sonra tekrar taktı bıraktılar o hareketi demişti...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
sıddık abi ne kadar sabır etiğimi biliyorsun daha da sabır ederim sorun yok ama gidişat nasıl  rotfl bir de ben odaya girince neden yuvalığa dalıp girişinde bekliyor

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Uğur SARI' Alıntı:
Tüydelerse korkuyo o zaman. Hatta burda bir başka konudada yazmıştık kuşlar yuvalığa girip çıkmıyolardı. Yuvalığı söktü sonra tekrar taktı bıraktılar o hareketi demişti...
yok abi korktuğundan değil eskiden yoktu bu hareket yuvalığa normal olarak da ilgili ama bu hareketi yeni başladı çözemedim ben de hatırlıyorum birisi daha bu konuda soru sormuştu

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ayrıca normal olarak da yuvayla ilgili her gün içerisinde değişiklikler yapıyor mesela  icon_think off çoğu şeyi biliyorum şu yavruları alıp bir tecrübe edinemedim en önemlisi tecrübe işte

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
yok abi korktuğundan değil eskiden yoktu bu hareket yuvalığa normal olarak da ilgili ama bu hareketi yeni başladı çözemedim ben de hatırlıyorum birisi daha bu konuda soru sormuştu
E tamam işte seni görünce korkudan yapıyo efecan... Yokla bakalım bi poposunu varmı bi gelişme...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
popoda yok abi anlamadın sen ben eskiden de odaya giriyodum oda benim oda :D :D ama eskiden bu hareket yoktu kuş sonradan korkmaya neden başlasın

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
popoda yok abi anlamadın sen ben eskiden de odaya giriyodum oda benim oda :D :D ama eskiden bu hareket yoktu kuş sonradan korkmaya neden başlasın
Ben seni anladım da bi sen beni anlayamadın...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
:-\ ayrıntılı anlatır mısınız uğur bey :D  alkisd

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Efekan kardeşim 2011 bir çift jumbom vardı 1 senedir bendeler.Yavru iken almıştım.Bekledim bekledim baktım olmuyor 3 hafta kadar ayırdım tekrar attım yaklaşık 20 gün kadar önce şimdi 3.Yuöurayı yumurtladı bu iş en önce sabır işi.Yuvalıkla ilgileniyorsa bekle.Slm

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Efekan kardeşim 2011 bir çift jumbom vardı 1 senedir bendeler.Yavru iken almıştım.Bekledim bekledim baktım olmuyor 3 hafta kadar ayırdım tekrar attım yaklaşık 20 gün kadar önce şimdi 3.Yuöurayı yumurtladı bu iş en önce sabır işi.Yuvalıkla ilgileniyorsa bekle.Slm
sıddık abi bnmkiler de 1 yıldan fazla süredir bende ama dediğin gibi sabır edeceğim ben de dediğin gibi yuvaya ilgilendikleri için ellemiyorum

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
kardeşim öncelikle şunu söyleyim bence dişin yuvayı benimsemeye başladı kendini orada güvende hissettiği için hemen yuvaya giriyor hatta yuvalığı açmaya çalıştığın zamanda bağırmaya başlar inşallah yavru alırsın alkisd

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yok yuvalığı açınca bağırmıyor da öyle bir bakıyorki yuvalığa dalıp üstüme fırlayacak diye korkuyorum.