A Aydın Bilgiç Takipçi Üyemiz Katılım 28 Şub 2012 Mesajlar 109 Konum BALIKESİR Adı Aydın Soyadı Bilgiç 29 Eki 2013 #1 Gebzeden ziyaretime gelip beni onurlandıran Oktay Aykut kardeşime teşekürler,umarım iyi ağırlıya bilmişimdir.
Gebzeden ziyaretime gelip beni onurlandıran Oktay Aykut kardeşime teşekürler,umarım iyi ağırlıya bilmişimdir.
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 29 Eki 2013 #2 Allah dostluğunuzu daim etsin.
Z zafersamet Uzman Üyemiz Katılım 19 Tem 2012 Mesajlar 321 Konum kırşehir Adı ATİLLA Soyadı YILDIZ 29 Eki 2013 #3 maşallah allah muhebbetinizi dostluğunu bozmasın
D devran58 Uzman Üyemiz Katılım 8 Kas 2011 Mesajlar 935 Konum kocaeli Adı AYHAN Soyadı YILDIRIM 29 Eki 2013 #4 alkisd alkisd alkisd thumbsupbo
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 30 Eki 2013 #5 Allah dostluğunuzu daim etsin..
O oktay aykut Uzman Üyemiz Katılım 20 May 2012 Mesajlar 543 Konum kocaeli gebze Adı oktay Soyadı aykut 30 Eki 2013 #6 Aydın BİLGİÇ' Alıntı: Gebzeden ziyaretime gelip beni onurlandıran Oktay Aykut kardeşime teşekürler,umarım iyi ağırlıya bilmişimdir. Genişletmek için tıkla ... ağırlamak ne kelime aydın abi dostluğun kralı vardı allah herkese senin gibi dostlar nasip etsin çooookkkk teşekkür ediyorum ilgi ve alakana abi çok sağol alkisd alkisd alkisd thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo
Aydın BİLGİÇ' Alıntı: Gebzeden ziyaretime gelip beni onurlandıran Oktay Aykut kardeşime teşekürler,umarım iyi ağırlıya bilmişimdir. Genişletmek için tıkla ... ağırlamak ne kelime aydın abi dostluğun kralı vardı allah herkese senin gibi dostlar nasip etsin çooookkkk teşekkür ediyorum ilgi ve alakana abi çok sağol alkisd alkisd alkisd thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo
P PROGRAMCI Uzman Üyemiz Katılım 6 Ara 2010 Mesajlar 2,803 Konum MARDİN Adı HALİL İBRAHİM Soyadı ÇABUK 30 Eki 2013 #7 DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN