gebzede muhabbet kuşu üreticisi oktay aykut

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
arkadaşlar gebzede muhabbet kuşu üretimi yapmaktayım kuşlarımın cinsi çekoslavak çoğunlukta üç dört takım da yerli muhabbetim var tepeliyede heves ettim şimdilik iki takımda tepelim var

Uploaded with ImageShack.us

not : resimlerdeki tarihler yanlıştır.. resimler yenidir..maşallah demeden geçmeyin..

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
maşallah bol sağlıklı yavrular alırsınız inşallah bu arada bende hobi amaçlı evde 3 çift besliyorum ama daha yumurta alamadım bir kaç kuluçka geçirip öğrenirsem tepeliye geçme hevesim var :)

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
maşallah için teşekkür yavru alma işi kısmet işi inşallah sizinde yavrularınız olur tepeli alıcağınız zaman haberleşelim yardımcı olmaya çalışırım

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Maşallah.Allah can pekliği versin.Aileye hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah hayırlı bereketli bol yavrular almanızı dilerim

fuat

Takipçi Üyemiz
Adı
fuat
Soyadı
özkahraman
maaşallah hayırlı satışlar..resimler gerçekten 2007 mi ait yoksa makinanın tarih ayarındamı sorun var?

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
hayırlı olsun kardeşim tepeliye hevesim var diyoruzda aynı sorun bendede var tepeliyi ürettim tane 150-200 tl kim alaçak 17-18 tl petshoplar almıyor kuşları  bende alayım dedimde 2 tanesi 400 tl dediler deli para...........hayırlı olsun bende ko rotflcaeli körfezdeyim

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
maşallahlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum fotoğraf makinamın tarihi ayarsızmış o yüzden tarih eski çıktı cihan sanada bi türlü ulaşamıyorum gececiymişsin arada emrahla görüşüyoruz senin haberlerinide alıyorum ondan  herkese bol yayrulu günler