gece aydınlatması ve uyku

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
benim tek kuşum var. bu aralar ev biraz kalabalık oldu tatil oldugu için kuşum gece 1 e kadar nerdeyse uyumuyor.. ışık ve ses yüzünden.. başka odaya koysam birşey olur mu? başka odada da kendini atılmış hisseder gibi bir hisse kapılıyorum.. ışık eksik olmuyo zaten ben kapatıyorum kuş uyusun diye illa biri odaya girip açıyo ışıgı.. bu durumda da kuş rahatsız oluyor.. nasıl önleyebilirim bunu? birde tellerde asılı uyuyor.. gece aydınlatması içinde nasıl birşey yapabilirim? kuşu rahatsız etmeyecek şekilde bir ışık ve aydınlatma süresi nasıl yapabilirim bunu?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Başka bir odaya aldığınızda kısa dönemli bir stres yaşayabilir ama önemli değil. Gece aydınlatması içinde ışıldak varsa kullanabilirsiniz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşun kafesinin yanında koymak için ledli el feneride alabilirsiniz. Fazla masraflı birşey almanıza gerek yok

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Tedirgin olmuş olabilir. Ama geçicidir merak etme

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
valla abi 1 yaşında kuşum yeme düştügünden beri bende ilk önce biraz telde asılı uyuyor.. sonra tünege gidiyor.. karanlık oda ondan mı yapıyo ki?

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
telde rahat ettiği için uyuor benim kuşların çoğu tüneği bırakıp telde uyuyyor normal bir durum endişelenmenize gerek yok