Geceleri Nöbet geçiriyor :(

furkanustunbas

Yeni Üyemiz
Adı
furkan
Soyadı
üstünbaş
Muhabbet kuşum 1 ay kadar önce kursak iltihabına yakalandı. Neoprim adlı ilaçla iyileşti. Fakat iyileşmesi ve ilacın doğru dozunu ayarlamamız biraz zaman aldı. İlacı ilk kullandığımızda kuşun geceleri bir ayağı tutmaz oluyor, geceleri kramp-felç-kasımla vb. adına ne dersek o tip durumla oluyordu ilacı kestiğimizde de hastalığı geri dönüyordu. Neyse uzun bir süreç sonucunda doğru dozu ayarladık. Hastalık iyileşti kramplar da bitti derken ilacı bırakmamızın üstünden 10 gün kadar geçmişken gece nöbetleri yeniden başladı. Veterinerim iyi bir veteriner. B1 ve B6 vitamini karışımı ve Dodex adlı B12 ilacını verdi. İnternette B vitamini takviyesiyle bu durumlardan kurtulan örneklere denk geldim ama hala emin olamıyorum. Bu durumu yaşayıp kuşunu b vitamini takviyesiyle iyileştiren var mı ? Bir de kuşum nöbet harici durumlarda gayet iyi. Genel sağlığında problem yok yani ötüyor, şakıyor, yem yiyip su içiyor ama ayakları problemli işte. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
bu tur durumlar genelde salmonella kaynaklıdır aylık olarak ta duzelene kadar iyi gelen ilacı kullanmalınız ayrica birkac gunde birde b vitaminin etkisi buyuk olacaktir.