geçmeyen ishal

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
abilerim ustalarım muhabbet sevdası ile evde üretime geçtim şuan hazırda iki çift var bir akrabadanda iki tane baba oğul erkek kuşlar aldım oğul :1 yaşında baba :2 yaşında sorunum şu onları araba ile getirdima ama arabanın içi çok sıcaktı korktum camıda açamadım kuşlar baya harladı neyse getirdim eve komple temizlik felan derken babanın ishal olduğunu gördüm ama getirdiğim yerde dikkat etmedim ishal mi diye sordum birşey vermemişler ama iki gündür kuş keyifsiz ve yem çok yemiyo hemen veterinmere gittim durumu anlattım dianalix diye ilaç verdi bunu kullan geçer dedi üçgün mercimek tanesi kadar kuşun suyuna koy geçmezse beş gün yap dedi ama üçüncü gündeyim hala deyişme olmadı sizce ne yapayım (kabarık değil yemde yiyi suy tüketyiyo)

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
olmuyo abilerim ya bu kuş strese girdiğinden böyle olabilirmi ya ötüyo yem yiyo ama aşırı sulu dışkı var stresden olurmu çünki diğer evde iki yıl kaldı ve süreklidışarıda gezerdi ben çıkarmıyorum  ortam değişik ondan olur mu şaşatım kaldım valla ilaçlara hiç bir cevap yok