Geçmeyen sulu dışkılama

raifmeric

Takipçi Üyemiz
Adı
Raif
Soyadı
Meriç
Ancak ishal köpüklü ise problem karaciğer kaynaklıdır unutmayın. O zaman başka çare gerekir

raifmeric

Takipçi Üyemiz
Adı
Raif
Soyadı
Meriç
Açık yem kullanmayın. Verseler laga iyidir. Ayrıca tek tip beslemeyin. Yem, dal darı, çimlenmiş buğday, yumurta maması vs verin. Ayrıca bildiğiniz yaş mama da bağırsak florasını antibiyotikten sonra düzeltmek için kullanılır ama dozajı ustalar bilir, onlar söylesin

Nihal

Yeni Üyemiz
Adı
Musti
Soyadı
Ggl
İşe yemi değiştirmekle baslamaliyim. Yulaf yiyince normal diğer yemlerde sulu hiç beyazı görünmüyor.3 aydır hiç beyazini göremedim. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Bilgiler için teşekkürler

HS1997

Yeni Üyemiz
Adı
halil ibrahim
Soyadı
kurt
kuşa pirinç ve pirinç suyu vermeyi denedin mi

Nihal

Yeni Üyemiz
Adı
Musti
Soyadı
Ggl
Evet denedim ise yaramıyor. Patates de verdik. Sirkeli su limonlu su bunları da denedim. Bebek aspirini veriyorum . Aspur yulaf ezmesi vardı evde onu çok sevdi ,dal darı veriyorum . Normal yemi var ama açık aldık onu degistircem.

osmania7

Yeni Üyemiz
Adı
osman
Soyadı
Mankırcı
Eczaneden flagyl alın.Suluğuna 6 damla damlatın.5 gün tedaviye devam edin.Ardından probiyotik verin

gökdoğan

Üyemiz
Adı
Gök
Soyadı
Doğan
ben yazılan çizilen önerilen her yolu denedim, veteriner hekimlere gittim bir şey bulamadılar 2. Evre olarak kusmaya başladı ve kusma ilerledi ve öldü. En belirgin belirtileri kakası kokuyordu ve kusmuğu da kokuyordu,  çok değerli bir kuştu çok çabaladık ama hiç bir gelişme olmadı. Çok iyi takip gerektiriyor yoksa hastslığı çözemezsiniz, gerçi çözseniz bile çok geç oluyor malesef.

Nihal

Yeni Üyemiz
Adı
Musti
Soyadı
Ggl
Kusun problemi diskisinin beyazinda. Yulaf yiyor normale dönüyor yani beyaz oluyor . Diğer yemlerden yiyor beyazı yok su gibi . İştahı neşesi yerinde. Kusma yok. Resim atacaktım fakat olmuyor

Nihal

Yeni Üyemiz
Adı
Musti
Soyadı
Ggl
Agbilerim kardeşlerim, birde  kusun ishali tüylerine yapismiyor. Sadece sulu olarak bırakıyor. Bu böbrek rahatsızlığı olabilir mi,

Zehra

Üyemiz
Adı
Zehra
Soyadı
Aksoy
Geçmiş olsun. Kuş hekimlerinin sayısı çoğaldımı bilmiyorum ama avian sertifikalı bir tanesini biliyorum http://www.istanbulvet.com/hakkimizda/  irtibata geçebilirsiniz ama böyle hekimler genellikle, önce kuş gaitasını laboratuarda araştırdıktan sonra ilaç veriyorlar, eğer birçok ilacı kullandıktan sonra veterinere götürürseniz lab. tahlilleri patojenleri saklayabiliyormuş.. ...

Nihal

Yeni Üyemiz
Adı
Musti
Soyadı
Ggl
Veteriner epimycin verdi birkaç kere onu kullandım.kuscu avidiare verdi o bitti. 2 kez de bebek aspirini verdi. Bunları kullandım sadece ilaç olarak